Home » Mobiltelefon » Billig smartphone med gigantisk batteri
Billig smartphone med gigantisk batteri

Billig smartphone med gigantisk batteri

Share

Moto G7 Power har batteri på hele 5000 mAh, nok til fire dages heftig brug, men den koster under to tusind kroner. Den kommer sammen med tre andre nye G7-modeller, der giver dig masser af mobilpower for pengene

Mens priserne på de nyeste topmobiler er skudt i gevaldigt i vejret, så bliver det samtidig muligt at få mere og mere kvalitet for pengene, i den lavere del af markedet.

Motorola har med god ret domineret budget-markedet de senere år, takket være deres prisvenlige Moto G-mobiler.

Siden de første modeller fra 2014 har serien været i stand til at levere de egenskaber der batter mest til imponerende lav pris.

Med G7-serien fortsætter Motorola ufortrødent i samme spor.

Fire nye modeller

I toppen finder man Moto G7 Plus, som har dobbelt kamerasystem med 16 MP i kombination med optisk billedstabilisering. Dertil kommer AI-funktionalitet som Smart Composition og Auto-Smile Capture. Takket være det 27W stærke TurboPower-system kan batteriet lades med strøm til 12 timers brug på kun 15 minutter. Mobilen får sine kræfter fra en ottekernet Qualcomm Snapdragon 636-processor, som gør Moto G7 plus til det hurtigste medlem i Moto G-familien. Den 6,2” Max Vision-skærm i Full HD+-opløsning er indrammet i det nye ”u-design” og lyden leveres af Dolby Audio-klassificerede stereohøjttalere. Prisen er 2.499 kroner.

Motorola Moto G7 Plus.

Motorola Moto G7 Plus.

Moto G7 sælges til 1.999 kroner og har samme 6,2” Max Vision-skærm med Full HD+-opløsning. Det dobbelte kamerasystem på 12 MP giver mulighed for slørede effekter, baggrundsfarver, Auto-Smile capture og Google Lens. Processoren er en ottekernet Snapdragon 632, som gør G7 50 % hurtigere end den foregående generation. Batteriet skal levere strøm til hele dagen og der er også TurboPower-opladning. Det opdaterede design er omkranset af Gorilla Glass.

Se også:  De stærkeste smartphones [TEST]: Her er den bedste mobil lige nu
Motorola Moto G7.

Motorola Moto G7.

Næste skridt ned af prisstigen er Moto G7 Power. Har er lagt vægt på batteriet. Du får et gigantisk batteri på hele 5000 mAh, hvilket er branchens største. Dermed kan den bruges til både arbejde og spil i op til 60 timer på én enkelt opladning. Takket være TurboPower-opladningen får du flere timers batteritid med få minutters opladning. Som på G7 er skærmen er en 6,2” Max Vision med HD+-opløsning og processoren en Qualcomm Snapdragon 632 på 1,8 GHz, som sikrer lynhurtig respons. Den kan købes til 1.799 kroner.

Motorola Moto G7 Power.

Motorola Moto G7 Power.

Helt i bunden med en pris på kun 1.199 kroner finder man Moto G7 Play. Den har også Snapdragon 632-processor men er lidt mindre end de andre med 5,7” Max Vision HD+-skærm i 19: 9-format. Bagsidekameraet har 13 MP opløsning, PDAF og stort set ingen blændeforsinkelse.

Motorola Moto G7 Play.

Motorola Moto G7 Play.

Alle Moto G7-modellerne er tilgængelige nu.

Se også:  Udsættelsen af handelsforbuddet mod Huawei ophører på mandag


TAGS
moto
Motorola
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S