Test: Meget Motorola-mobil for moneterne

Test: Meget Motorola-mobil for moneterne

Share

Med Motorola Moto G4 Plus får du en stor og velfungerende smartphone til billige penge 

Selvom en mobil er halvbillig, behøver den hverken være lille, langsom eller mangle features. Det beviser Lenovo (der har opkøbt Motorola) med Moto G4 Plus, som er en større version af G4’eren.

Vi er oppe i en skærmstørrelse på 5,5”. Det er det samme som iPhone 7 Plus, men Lenovos mobil er både mindre og lettere i sit design. Bagsiden er af plast og kan tages af, men trods dette er det ikke muligt at skifte batteriet. Under skærmen finder man en velfungerende fingeraftrykslæser.

Modsat mange mobiler er den dog ikke integreret i en hjem- eller power-knap. Det betyder, at du må flytte fingeren rundt mellem tre forskellige knapper for at tænde skærmen, låse op og komme til hjemmeskærmen. Det kan gøres nemmere.

Se også:  7 stærke råd før du køber en dyr smartphone

Skærmen står flot i Full HD, og kameraet skyder rigtig fine billeder på 16 MP med naturtro farver og god hvidbalance. Sammenlignet med de bedste konkurrenter er de dog en anelse mørkere og mere lyssvage, hvilket kan tilskrives en mindre blænde.

Billederne fra frontkameraet er lidt blodfattige, men ikke desto mindre brugbare. Det er ikke en kraftkarl af en mobil, som du skal bruge til krævende spil og medie-opgaver.

Del denne