Test: Monokrom printer til det moderate behov

Test: Monokrom printer til det moderate behov

Share

Denne testede laserprinter befinder sig et sted i markedet, hvor den med lige stor sandsynlighed kan stå i foreninger, som den kan være omdrejningspunktet i virksomhedens printgruppe  

Printermarkedet er en broget størrelse, og der findes blandt andet forskellige printteknologier, monokromprintere og farveprintere, specielle fotoprintere, printere til store printopgaver, lynhurtige allround printere og alt i en-printere, der klarer lidt af hvert.

Set i den sammenhæng virker  en printer som HP LaserJet Pro M402dn isoleret set ikke som noget særligt. Det er en monokrom laserprinter, der ikke strør om sig med avancerede muligheder. Dog skal man ikke lade sig narre, det er trods alt en LaserJet, et traditionsnavn om noget indenfor laserprintere.

Find dit behov og vælg
Man får i diverse tv-programmer med ejendomsmæglere altid og med god grund mantraet location, location, location stukket i hovedet.
Det er, eller burde også altid være sådan i it-verdenen, uanset om det er til hjemmebrug eller erhvervsbrug. I den sammenhæng skal man dog snarere stille skarpt på følgende: behov, behov, behov.  

Se også:  Epson WorkForce WF-7620DTWF [Test]

Del denne