Home » Mobiltelefon » Opkald fra fortiden: 5G-mobil med tastatur
Opkald fra fortiden: 5G-mobil med tastatur

Opkald fra fortiden: 5G-mobil med tastatur

Share

Savner du det fysiske tastatur på mobilen? Fortvivl ikke! Et britisk firma er på vej med verdens første 5G-smartphone med indlejret tasteplade

Siden berøringsfølsomme skærme blev standard, har de færreste nok set fidusen i, at deres smartphone også havde et fysisk tastatur. Nu går firmaet Planet Computers mod den digitale strøm med verdens første 5G-mobil med indbygget tastatur.

Den nye smartphone ved navn Astro Slide opfylder alle tidens moderne krav: 5G, Android 11, dual nano-simkort, mulighed for e-simkort og NFC. Forskellen er, at mobilen får indbygget tastatur.

”Astro Slide skal være en 5G-enhed til folk, der skaber indhold på farten. Kraftig nok til at køre komplekse arbejdsprojekter og med et tastatur, som du kan skrive på i timevis. Den passer i lommen og vejer mindre end 300 gram,” forklarer Janko Mrsic-Flogel, administrerende direktør i Planet Computers.

Se også:  Xiaomi Mi 11 Ultra [TEST]: Et monster af en kameramobil
Hybrid til arbejde på farten

En anden væsentlig forskel ved Astro Slide er, at brugene skal lægge pengene, før projektet kan blive til virkelighed. For tiden ligger projektet på sitet Indiegogo, hvor foreløbig lidt over 2600 interesserede har doneret penge, som skal hjælpe med at fuldføre projektet.

Blandt salgsargumenterne fra Planet Computers er, at Astro Slide vil blive en kraftig hybrid. Lige så meget en smartphone som en minicomputer. Når tastaturet er slået ud, hvilket sker med tommelfingeren, fungerer mobilen som en computer med en ottekernet processor.

”Brugerne behøver ikke at have en bærbar computer eller tablet med. Astro Slide er perfekt til tastaturelskere, der ønsker friheden til at være produktiv og skabe på farten – uden at bære flere enheder,” siger Janko Mrsic-Flogel.

Se også:  OnePlus 9 [TEST]: Lidt for mange kompromisser
Flere slags apps og programmer

Astro Slide får 128 GB intern hukommelse, 8 GB ram, et 48 MP-kamera og et frontkamera med 13 MP til blandt andet konference-opkald og selfier, der vises på den indbyggede FDH+ Amoled-skærm. Opløsningen svarer til 1080p.

På softwarefronten bliver mobilen kompatibel med apps fra Google Play. Den er også kompatibel med Microsoft Office og kan sættes op til at køre Linux på sidelinjen. For at give nem dataoverførsel og ekstern visning understøtter Astro Slide USB-C, så den kan forbindes til en skærm via HDMI.

Indtil videre er Astro Slide stadig i konceptfasen, men får Planet Computers tilstrækkelig med midler i kassen fra frivillige bidragyderne, forventer folkene bag projektet, at Astro Slide får sin globale debut til sommer. Prisen for hybrid-mobilen vil blive omkring 4000 kroner.


TAGS
5G
Mobiltelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S