Mobilregningen løber løbsk for danske skirejsende

Mobilregningen løber løbsk for danske skirejsende

Share

Over halvdelen af de danskere, der rejser på skiferie, har oplevet at få en ekstra mobilregning efter en ferie i udlandet. Det viser en ny undersøgelse, som analysebureauet Wilke har lavet for teleselskabet 3.

Netop nu nyder mange danskere skiferien i udlandet. Men ifølge en ny undersøgelse fra Wilke, så har 56 procent af de danskere, der rejser på skiferie, oplevet at få en ekstra mobilregning efter en ferie i udlandet. Samtidig angiver 30 procent af de adspurgte, at de næsten ikke bruger mobilen i udlandet på grund af de høje udlandstakster. Hos teleselskabet 3, der med konceptet 3LikeHome har droppet roamingafgifterne i USA, Hongkong og det meste af Europa, har man følgende kommentarer til undersøgelsen:

Se også:  Sådan sparer du penge på du dit mobilabonnement

”Tallene viser, at danskerne gerne vil bruge mobilen på skiferien, men begrænses af frygten for ekstraregninger. Og det synes vi, er ærgerligt. Derfor droppede vi de høje roamingtakster for snart to år siden. Og selvom EU-kommissionen fra næste år afskaffer taksterne i Europa, så vil vi stadig være et skridt foran. Vi har nemlig inkluderet flere oversøiske lande, bl.a. USA, i vores koncept. Og uden at sige for meget, så kan vi snart løfte sløret for endnu en nyhed, der vil glæde vores kunder på rejsen,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Del denne