Home » Processor » Mobilerne får ny superchip
Mobilerne får ny superchip

Mobilerne får ny superchip

Share

Tegra 4 er den hurtigste mobilchip til dato. Den byder på ikke mindre end 72 gpu-kerner og vil forbedre mobilernes ydelse på en lang række punkter

Det kom ikke bag på mange, at Nvidia ville have en ny mobilprocessor med til den netop åbnede CES-messe og at processoren ville hedde Tegra 4.

Forgængeren Tegra 3 er en af de mest udbredte mobilprocessorer og findes i et hav af de Android-enheder, som har hersket markedet det seneste års tid.

Tegra 4 tager et imidlertid et ordentligt skridt videre. Chippen er udrustet med fire processorkerner, baseret på ARM A15 og ikke mindre end 72 gpu-kerner.

Det giver helt nye muligheder på billedfronten, som eksempelvis live HDR-billeder, rekonstruering af 3D-scener og meget andet.

Se også:  ARM tager over

Samtidig er chippen udrustet med helt nyt 4G-modem og i500 modem-teknologi, som vil få web-indhold til at glide væsentligt hurtigere.

For at vise at der ikke blot var tale om tomme ord, demonstrerede Nvidia den nye chips formåen i en test mod Samsungs seneste Exynos-processor og Apples A6x. Ingen af disse kunne følge med Tegra 4. Exonys var eksempelvis dobbelt så lang tid om at åbne 25 websider som Nvidias nye chip.

Nvidia har planer om at Tegra 4 til så mange enheder som muligt i løbet af året, og har allerede selv implementeret den i sin egen håndholdte gaming-konsol, Project Shield.


TAGS
Mobilprocessor
nvidia
Tegra
Tegra 4

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S