Home » Mobiltelefon » Mobiler du aldrig har set
Mobiler du aldrig har set

Mobiler du aldrig har set

Share

Fujitsu har afholdt deres årlige konkurrence i design af mobiltelefoner. Det har givet adskillige originale og tankevækkende ideer til, hvordan en mobiltelefon kunne være

Fujitsus konkurrence er helt åben – alle fra skolebørn til Samsung har mulighed for at aflevere designforslag. Forbløffende nok er det lykkedes adskillige af dem at komme med ideer, der både er meget originale, og som kunne forbedre den måde, vi bruger mobiltelefoner.

For eksempel vinderen af konkurrencen – den firkantede telefon med fingre om – hvor designeren forestiller sig, at telefonen tilpasser sig din håndstilling. Så hvis du holder telefonen som et kamera, så åbnes alle kamerafunktioner. Hvis du holder den som for at skrive, så åbnes e-mail- og sms-funktioner.

Se også:  Er du træt af sociale medier?

Eller hvad med den lille telefon med den røde Help-tekst? Den er vaskbar og skal lære børn, at når de kommer hjem, så skal telefon og hænder vaskes. Sjov idé, men forældre skal vel også lære deres børn noget.

Telefonen, der er en lille stav, er en genial idé. Når du lægger den på bordet, kan den projicere et tastatur og en skærm ud foran dig. Så du kan få højere opløsning og bedre billedkvalitet end på en normal mobil. Men du kunne nu godt få alvorlige problemer, hvis du står på et eller andet gadehjørne og gerne vil ringe til nogen – hvor finder du lige en passende overflade at projicere tastaturet?

[pt id=’2004856′ size=’large’ link=’file’]

 

Den lille murstensagtige telefon er ret smart. Den er beregnet til at fungere i flok med andre telefoner. Så kan man lægge dem ved siden af hinanden og på den måde danne en stor skærm, hvor man for eksempel kan se en film eller måske et kort over den bydel, man går i. Telefonerne kan også automatisk dele deres batteriladning – praktisk, men måske ligegyldigt den dag, vi får brændselsceller.

Så var der også den runde telefon, der havde skærm hele vejen rundt – absolut en sjov idé. Da det var i Japan, var der også en telefon lavet som origami, så den kunne foldes ud til omkring A4-størrelse, men mon ikke det er teknisk svært at lave. Eller hvad med telefonen, hvor hele overfladen er berøringsfølsom?

Så er der rige muligheder for at lave nye betjeningsmåder. De fleste af ideerne får vi nok aldrig at se på en rigtig telefon, men det er ret interessant, at der stadig er så mange originale muligheder.

[pt id=’2004858′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
Design
fujitsu
Konkurrence

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S