Home » Apps » MobilePay bliver helt anderledes – den populære betalingsapp skifter platform
MobilePay bliver helt anderledes – den populære betalingsapp skifter platform

MobilePay bliver helt anderledes – den populære betalingsapp skifter platform

Share

Efter fusion med de nordiske betalingstjenester Vipps og Pivo skifter MobilePay platform

Den er højt på listen over livsvigtige apps på rigtig mange danskeres smartphones. MobilePay kan langt henad vejen tage æren for at have vænnet os til at bruge mobilen, når der overføres penge til venner, betales på lommemarkedet eller købes en billet i toget.

Nu skifter appen imidlertid platform. Navnet bevares, men fremover vil MobilePay køre på Vipps’ platform. Funktionaliteten skal, ifølge Danske Bank, som står bag MobilePay, være som vi kender den, blot med nogle ekstra muligheder oveni.

”MobilePay har været en fantastisk succes. I Danske Bank er vi stolte over at have udviklet MobilePay, som leverer gratis, brugervenlige og innovative løsninger til vores brugere og nemme og fleksible betalingsformer til virksomheder, foreninger og offentlige institutioner. Det er imidlertid omkostningskrævende at konkurrere med globale konkurrenter på dette område. MobilePay må blive en del af noget større for at få større skala og kunne samle investeringer til yderligere innovation af attraktive løsninger til vores kunder,” siger Glenn Söderholm, Head of Personal & Business Customers i Danske Bank, og fortsætter:

”Ingen konstellation er bedre end at gå sammen med norske Vipps, der matcher MobilePay perfekt. Samtidig er det en stor styrke, at Pivo, ejet af Finlands største bank, OP, også deltager i fusionen. Vi er stolte af at bidrage til at skabe en ny og fremtidssikret fintech-virksomhed i Norden, og Danske Bank vil fortsat være en dedikeret medejer af den nye virksomhed.”

En stærk europæisk aktør

De større teknologiske ressourcer som sammenlægningen vil give skal desuden komme brugerne til gode i form af nye betalingsmuligheder. Og så kan vi med god sandsynlighed forvente at MobilePay i fremtiden vil kunne anvendes i flere lande end bare Danmark.

”Med samlingen af en række velkendte brands i ét fælles selskab står vi stærkt og sikrer den fornødne skala til fortsat hastig vækst. Vi rækker samtidig ud mod andre ledende banker og platforme, der på sigt måtte ønske at indgå i dialog. Ikke mindst er det centralt for os, at MobilePays tætte samarbejde med de øvrige danske banker kan fortsætte. Andre bankers mulige deltagelse kan yderligere understøtte ambitionen om at skabe en stærk europæisk aktør på betalingsområdet,” siger Claus Bunkenborg, CEO for MobilePay og kommende medlem af direktionen i den nye virksomhed.


TAGS
fintech
mobilbetaling
MobilePay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S