Home » Processor » Mobilen kører 2,5GHz næste år
Mobilen kører 2,5GHz næste år

Mobilen kører 2,5GHz næste år

Share

Allerede i 2012 vil der ske en fordobling af mobilprocessorens ydelse sammenlignet med de hurtigste, der er på markedet nu

Udviklingen går hurtigt i mobiltelefonernes verden i disse dage, og der er ikke noget, der tyder på, at den har tænkt sig at sænke farten lige foreløbig. Mens vi i dag er helt med i front, hvis vi går rundt med en 1,5GHz dual core-mobil i lommen, skal der formentligt en del mere til allerede næste år.

Qualcomm, som er blandt de største producenter af Arm-baserede mobilprocessorer, har netop afsløret udviklingsplanerne for deres processorer for den kommende tid. Den viser, at vi kan forvente fire forskellige klasser af Snapdragon-processorer.

Se også:  Samsung Galaxy S10e [TEST]: Alt det bedste til billigere pris

S1 vil rette sig mod massemarkedet og har hastighed på 1GHz samt Adreno 200-grafik. S2 vil være forbeholdt højtydende mobiler og tablets og produceres med 45nm-teknologi, får hastighed på 1,4GHz samt Adreno 205-grafik. Med S3 skrues ydelsen en ekstra tand i vejret. Multitasking og avanceret gaming vil være muligt med dual core-processorer på op til 1,5GHz samt med Adreno 220-grafik, 3D og 3G HSPA+.

Sidst, men ikke mindst viser planerne, at vi også kan forvente en S4-klasse baseret på 28nm-teknologi, med hastighed op til 2,5GHz og tilgængelig i single-, dual-, og quad core-udgaver samt udstyret med dual eller quad core-Adreno-grafik såvel som 3G- og 4G-lte-netværk.

Se også:  En trefoldig telefon: Nu kommer harmonika-mobilen

Qualcomm forventer at sende de nye processorer ud til mobilproducenterne i slutningen af året, hvilket betyder, at vi kan komme til at se apparater med dem tidligt i 2012.


TAGS
ARM
qualcomm
smartphone
snapdragon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S