Home » Mobiltelefon » Mobilen fortæller hvor du bor
Mobilen fortæller hvor du bor

Mobilen fortæller hvor du bor

Share

Den landsdel du bor i, fortæller en hel del om den mobiltelefon, du har i lommen. Ny undersøgelse viser, at der er store geografiske forskelle på danskernes valg af mobiltelefon

I hovedstadsområdet er Apples iPhone den ubetinget mest populære telefon. Undersøgelsen viser, at 44 procent af smartphone-brugerne i København og omegn er hoppet på i-bølgen.

”Mere end 70 procent af de telefoner, vi sælger på landsplan, er smartphones. I hovedstadsområdet går de fleste, der kommer ind i butikkerne, efter iPhone. Og det er faktisk uanset alder”, siger Michael Lamberth, der er ansvarlig for Telenors butikker og fortsætter:

“Generelt forventer vi, at salget af smartphones vil fortsætte med at vokse. Ganske enkelt, fordi kunderne i dag vil have en telefon, der kan det hele: mobil adgang til internet, email, nyheder, musik, tv-kanaler og apps. Og det gælder uanset, om man er til Nokia, iPhone, HTC, Samsung eller noget helt femte,” siger Michael Lamberth.

Se også:  Android 10 er ude på danske Samsung-mobiler

Jyder er til Nokia og HTC

På den anden side af Storebælt er det især Nokia– og HTC-telefoner, der bliver langet over disken. I Nordjylland går hele 40 procent af indbyggerne rundt med en Nokia-telefon i lommen.

”Nokia har historisk set haft et rigtig godt tag i danske forbrugere, og det er stadig det mærke, mange foretrækker. Jeg tror, at mange vælger Nokia, fordi det er trygt og sikkert at få samme design og brugerset-up, som man er vant til, fortæller Michael Lamberth.

I det sydlige Danmark er det HTC, som virkelig har fået fat. Her har 44 pct. af indbyggere med en smartphone i dag en HTC-telefon.

Se også:  Nokia 7.2 [TEST]: En halvkedelig mobil med en fornuftig pris

TAGS
HTC
iPhone
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S