Home » Scanner » Mobile farvescannere fra Brother
Mobile farvescannere fra Brother

Mobile farvescannere fra Brother

Share

Utraditionel formfaktor

Medmindre man husker lang tid tilbage, til dengang håndscannere var mere udbredt end i dag, vil de fleste af os sikkert tænke på scannere som store flade apparater.

Om end det er praktisk at man kan få scannet sine dokumenter ind, er disse traditionelle scannere kendetegnet ved at tage en del plads og ikke mindst ved deres mangel på mobilitet.

Mobilitet i højsædet

Brother har med sine nye DS-600– og DS-700D-scannere redefineret, hvorledes en scanner skal se ud, eller i det mindste hvorledes den også kan se ud.

De to farvescannere fylder meget lidt, de er lette at tage med på farten, så man altid har adgang til en scanner. Det understøttes af, at der til begge Brother-scannere medfølger en praktisk bæretaske, så de altid er ved hånden.

Brother DS-600 og DS-700D kræver hverken strøm fra lysnettet eller batterier for at virke, da de trækker strømmen direkte fra usb-kablet via en tilsluttet pc eller Mac.

Man behøver såmænd heller ikke nøjes med at bruge dem som transportable scannere. De er lette at sætte til side og har med en opløsning på 600×600 dpi en professionel kvalitet.

Let at betjene og medfølgende software

Scannerne er desuden lette at betjene, dokumentet skal puttes i scanneren, og derefter er det bare at trykke på en knap. Dokumentet konverteres til en digital fil i pdf-, jpg- eller tiff-formaterne.

Der følger scanningssoftware og Presto PageManager 9 SE til dokumentstyring og deling med til begge scannere.

To modeller

Brother DS-700D er en smule større end DS-600, men vejer stadig kun 603 gram. Den adskiller sig ved at tilbyde duplex-scanning, det vil sige, den kan scenne på begge sider.

Desuden er den en anelse hurtigere til at scanne. Den kan også scanne dokumenter, der med 0,8 mm er en anelse tykkere, end hvad DS-600 kan klare. Et yderligere gode, man får med DS-700D, er, at programmet Presto BizCard medfølger.

Man kan selvfølgelig altid scanne visitkort med begge scannere, men med førnævnte software kan man overføre kontaktoplysninger til sin adressebog.
Begge modeller skulle gerne være at finde på hylderne hos danske forhandlere medio april.

Pris og tilgængelighed

Brother DS-600 får en vejledende udsalgspris på 1.249 kroner inklusive moms.
Brother DS-700D får en vejledende udsalgspris på 1.874 kroner inklusive moms.


TAGS
Brother
DS-600
DS-700D

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S