Home » Sikkerhed » Mobil og tablet tager billede af tyven
Mobil og tablet tager billede af tyven

Mobil og tablet tager billede af tyven

Share

Opdateret sikkerhedsprogram til mobil og tablet tager nu billede af tyven på fersk gerning, imens han prøver at tvinge sig adgang til den stjålne enhed.

Antivirusproducenten, Bitdefender, har opgraderet det prisbelønnede Bitdefender Mobile Security & Antivirus-program ved at tilføje flere nye funktioner – bla. en såkaldt Snap Photo-funktion, der fotograferer personer som forsøger at skaffe sig adgang til apps på en mobil eller tablet uden at have PIN-kode. Udover at tage et billede af tyven på fersk gerning, etablerer den også det præcise tidspunkt for hvornår vedkommende forsøgte at skaffe sig adgang på enheden.

Bo Skeel, Global Evangelist hos Bitdefender siger: “Med denne nye opdatering af Bitdefender Mobile Security har vi tilføjet nye funktioner som uden tvivl vil være en stor gevinst for mange brugere. Vi ved, at der bliver stjålet rigtig mange smartphones og tabletter, men med denne feature hvor tyven får taget sit billede på fersk gerning, kan vi bidrage til at gøre livet som tyv lidt mere besværligt”.

Se også:  God it-sikkerhed starter med omtanke og konsekvens

Blandt de allerede eksisterende features i Bitdefender Mobile Security er Privacy Advisor, der viser hvordan dine apps håndterer personlige oplysninger, App Lock, der giver mulighed for at bestemme, hvem der kan få adgang til ens private oplysninger og verdens bedste antivirus, der blev tildelt ‘Best Protection’ af det uafhængige analysefirma, AV-TEST, i september 2015.

Den nye brugerflade gør det også lettere for brugerne at benytte sikkerhedsfunktionerne Anti-Theft, der muliggør fjernstyret låsning af enheden hvis den skulle blive stjålet og WearON, der, forbundet med et smart watch, får din telefon til at skrige højt når den er ude af syne.

 


TAGS
Bitdefender
mobilsikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S