Home » AOD Pro » Mobil harddisk holder data sikre med fingeraftryk
Mobil harddisk holder data sikre med fingeraftryk

Mobil harddisk holder data sikre med fingeraftryk

Share

Har du tit kritiske data med på farten, så er en ny serie eksterne harddiske og ssd’er fra Verbatim måske det, som du har brug for

Man kan betænkeligheder ved at lægge forretningskritiske data over på en mobil harddisk. Men den bekymring kan man mere eller mindre lægge til side, hvis man investerer i en af de nye eksterne harddiske og ssd’er fra Verbatim. Her kan man låse indholdet, så det kun kan åbnes med et fingeraftryk. På den måde kan man også leve op til GDPR-krav.

Også private computerbrugere vil utvivlsomt sætte pris på denne mulighed for at gøre private informationer utilgængelige for uvedkommende personer.

Harddisk og ssd

Det nye Executive Fingerprint Secure Hard Drive (harddisk) fås med 1 TB eller 2 TB kapacitet, mens Executive Fingerprint Secure SSD (ssd) leveres med 512 MB eller 1 TB. Det er tæt på at være den samme lagerkapacitet, som i dag tilbydes i bærbare pc’er i mellemprislaget.

Se også:  Seagate FireCuda Gaming SSD [TEST]: Stilsikkert gamingdrev

Begge sikrer data med en kombination af AES 256-bit hardwarekryptering og fingeraftryksgenkendelsesteknologi. Så er indholdet sikret, hvis drevet skulle blive tabt eller stjålet.

Begge modeller fås i et veldesignet, slankt kabinet indkapslet i aluminium.

Nemt at bruge

Det indbyggede system til genkendelse af fingeraftryk giver adgang for op til otte autoriserede brugere og en administrator. Når de er blevet konfigureret, kan brugerne låse og låse enheden op og i på få sekunder ved blot at bruge deres registrerede fingeraftryk.

Hverken ssd’en eller harddisken gemmer adgangskoder i computeren eller systemets brugerhukommelse, hvilket gør det enhederne mere sikkre end softwarekryptering, forklarer Verbatim.

Drevene kan bruges til både pc- og Mac-operativsystemer. De har USB 3.2-tilslutning med USB-C-forbindelse til superhurtige dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps. Der medfølger et USB-C til USB-A-kabel samt en USB-C-adapter. Drevene kan også tilsluttes et tv, når et fingeraftryk er registreret. Det er en funktion, som ikke er mulig med almindelige krypterede drev.

Se også:  PNY XLR8 CS3140 2 TB [TEST]: Koldt og stærkt ssd-drev – men det koster

For at give ekstra tryghed medleveres der Nero Backup-software til Windows, så man kan sikkerhedskopiere alle filer, mapper og drev fra bærbare computere eller pc’er samt planlægge automatisk, regelmæssig sikkerhedskopiering til et bestemt tidspunkt.

Her er priserne

Der er ingen danske priser, men Executive Fingerprint Secure HDD har en vejledende udsalgspris (ekskl. moms og afgift) på 78,90 euro (for 1 TB (PN 53652) og 99,90 euro for 2 TB (PN 53653).

Executive Fingerprint Secure SSD har en vejledende udsalgspris (ekskl. moms og afgift) på 84,90 euro for 512 GB (PN 53656) og 130,90 euro for 1 TB (PN 53657).


TAGS
Datalagring
harddisk
lager
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S