Home » Bærbar computer » Mobil arbejdsstation fra Acer
Mobil arbejdsstation fra Acer

Mobil arbejdsstation fra Acer

Share

Acer Travelmate P243 klarer krævende multitasking, hvad enten den bruges hjemme eller på farten

Den seneste bærbare fra Acer er designet til at imødekomme behovene hos dig, der har brug for at tage kontoret med på farten. TravelMate P243 drager fordel af tredjegenerations Intel Core-processorer, som sammen med Intel Turbo Boost Technology sikrer stærk og effektiv performance.

Forretningsaktiviteter er i stigende grad afhængige af grafik og multimedie. Derfor har Acer udviklet den nye TravelMate med henblik på at levere optimal visuel ydeevne. I maskinen er således indbygget et Nvidia GeForce GT 630M-grafikkort, som klarer sig krævende billed- og videoredigering og understøtter Microsoft DirectX 11.

Se også:  Duel på skærm-teknologi [TEST]: Gaming versus prof

TravelMate P243 er også udstyret med solide sikkerhedsløsninger og leveres med Acer ProShield Security, som er en pakke af sikkerheds- og administrationsværktøjer, alt sammen integreret i én samlet brugergrænseflade. Acer ProShield beskytter notebooken fra bios-niveau og hele vejen til programniveau. Det er muligt at skabe et Personal Secure Drive, som gør det nemt at gemme og kryptere alle vigtige filer, så computerens data ikke kan tilgås, selvom notebooken bliver tabt eller stjålet. Uønskede filer eller mapper kan blive fjernet permanent takket være ’File Shredder utility’.

TravelMate P243 er også udstyret med Acer Backup/eRecovery Manager til at sikkerhedskopiere værdifulde data samt Wake-on-LAN, som gør det muligt at tænde computeren via en netværksbesked, så den kan fjernadministreres.

Se også:  Stigende krav til mobile workstations sender nye produkter på markedet

Med Acer Office Manager kan smb’er desuden implementere sikkerhedspolitikker, overvåge it-aktiver og planlægge vedligeholdelsesaktiviteter i én enkelt administrationspakke.

Alle Acers professionelle notebooks er underlagt en række pålidelighedstest, som er i overensstemmelse med de mest stringente kriterier i branchen. Samtidig overholder de kriterierne for Energy Star 5.0 og EPEAT Gold1, hvilket garanterer energibesparelse og længere batteritid.

Acer Travelmate P243 er på markedet i nærmeste fremtid. Prisen er endnu ikke offentliggjort.


TAGS
Acer
business laptop
TravelMate

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S