Home » Tastatur » Mionix Zibal 60
Mionix Zibal 60

Mionix Zibal 60

Share

Mionix Zibal 60 er et spiltastatur, der er ekstremt oplysende

Det er virkelig et velbygget tastatur. Mionix siger, at det er ”raserisikret”. Men glem frustrerede spillere med deres små hænder – Zibal 60 ser ud til nemt at kunne overleve et angreb fra en vredladen lastvogn. Det har også imponerende specifikationer. Tastaturnørder vil være bekendte med Cherry MX-tasterne og deres lange vandring og tilfredsstillende klikrespons.

Vi er ikke sikre på, om det kan udgøre forskellen på at blive dræbt og at overleve, men det føles bestemt godt for fingrene. Hver tast er individuelt oplyst, og det foretrækker vi frem for baggrundsbelysning og dens underlige fornemmelse af et uhyggeligt lysende rige lige under tasterne.

Vi har måske set Poltergeist en gang for ofte. Det forklarer sikkert også, at vi aldrig lader børn opholde sig i et lokale, hvor der er et fjernsyn. Man kan vælge kun at have tasterne WASD eller hele tastaturet oplyst.

Ved siden af Zibal 60’s imponerende kabel finder man to usb-forbindelser og stik til audio ind og mikrofon ind. Derfor kan man slutte et spilheadset til tas-taturet i stedet for at skulle om bag på pc’ens kabinet. Hvis man har lyst, kan man også tilslutte et usb-drev. Det er ikke ligefrem nyt, men det er noget, man kan forvente af et tastatur, der er så dyrt. Og nogle tastaturer bruger usb 1.1. Her er der tale om en 2.0-hub.

Med Mionix’ ”action key” kan man få adgang til både medie- og volumenkontroller. Det giver tastaturet et ordentligt og kompakt udseende. En del af dets tiltrækningskraft består for os i, at det ved første øjekast ikke adskiller sig meget fra et almindeligt Dell-tastatur. Det er det underspillede, der imponerer.

Vores eneste beklagelse er den skrøbelige håndledsstøtte – det eksemplar, vi testede, var gået lidt i stykker, og det virker ikke så ”raserisikret” som selve tastaturet. Bortset fra det er det et mesterligt tastatur.


Zibal 60
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
gaming-keyboard
Mionix

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S