Home » Hovedtelefoner og højttalere » Ny MiniPod giver dig trådløs lyd i ikonisk design
Ny MiniPod giver dig trådløs lyd i ikonisk design

Ny MiniPod giver dig trådløs lyd i ikonisk design

Share

Minipod BT MKII er forsynet med Bluetooth, så du kan lytte hundrede procent trådløst, både fra en enkelt højttaler eller i et stereo-setup med to 

Den originale MiniPod er et ægte designikon, og den model, som blev begyndelsen til Podspeakers´ succes. 

Den nye Minipod BT MKII fungerer både som en standalone Bluetooth-højttaler, og med den nyeste Bluetooth-teknologi indbygget, kan højttaleren også konfigureres i stereo. Det kan gøre ved at tilføje en passiv MiniPod MKIV sammen med MiniPod BT MKII eller ved at benytte to Minipod BT MKII sammen og skabe et ægte trådløst stereo setup med den integrerede True wireless teknologi.

Den nye MiniPod BT MKII kommer i farverne Matt Black, Matt Red og Satin White. Højttalerkabinettet har en mat overflade, og er fremstillet i et plastmateriale, der indeholder glasfiber. Det medvirker til at reducere ressonans, og samtidig øger det materialets styrke og holdbarhed, så højttaleren får en performance, der minder om en traditionel højttaler i træ.

Se også:  Billig Libratone-højttaler i nuttet design
Optimeret lyd

Kevlar driveren i den nye Dark Grey farve har konkav støvkappe. Og for at skabe en endnu bedre lyd er delefilter og højttalerenheder blevet re-designet fra A-Z. Det skaber en mere luftig og klar lyd, med balancerede vokaler og en kontrolleret basgengvelse.

Og stadig med den umiskendelig lyd, som er kendetegnende for en ægte Podspeaker.

Nyt tilbehør

Med de unikke “Hoops (trim rings/pynteringe) & Spikes (små ben, som højttaleren placeres på)” er det muligt at mixe og matche sig til et helt personligt udtryk for højttaleren. F.eks. et afslappet nordisk lyst udtryk? Eller måske et mere råt og metallisk udtryk? Eller måske et helt andet udtryk, der passer med forårs og sommer farver – eller med efterårs og vinter farver? Der er masser af muligheder.

Se også:  JBL Link Portable [TEST]: Bærbar højttaler med stemmestyring

Firmaet bag Podspeakers brandet er EET Group, hvorfra CEO John Thomas udtaler: “Den nye Minipod BT MKII er en omfattende opgradering af den berømte og ikoniske MiniPod højttaler, elsket af hi-fi entusiaster gennem årtier. Vi vil fortsætte med at puste nyt liv i Podspeakers produkterne og sikre, at de matcher behovene hos den moderne generation og forbruger, og hos de mange Podspeakers fans verden over. Vi er stolte over at kunne løfte dette berømte og ikoniske danske højttaler brand til nye højder.”


TAGS
bluetooth-højttaler
Minipod
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S