Home » TV » Mini-LED-tv’et kommer – nu er Philips også klar
Mini-LED-tv’et kommer – nu er Philips også klar

Mini-LED-tv’et kommer – nu er Philips også klar

Share

Mini-LED er et af de hotte begreber inden for tv lige nu. Flere af de store tv-producenter står klar med den nye skærmteknologi, og en af dem er Philips

Drømmer du om et OLED-tv, men synes, det er for dyrt. Så skal du måske kaste et blik på de mini-LED-tv, som en række af de store tv-producenter er på vej med. Vi har tidligere omtalt LG’s planer. Men nu melder Philips sig også klar med den innovative skærmteknologi, som i princippet giver næsten lige så gode billeder som OLED, men er billigere at fremstille.

Til sommer (masser af sport!) lancerer Philips tv’et 9636 Premium MiniLED TV, som man vil kunne købe i størrelserne 65” og 75”.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

9636 kombinerer »local dimmable backlight« med Philips Micro Dimming Premium-system for at give rigtig sort plus korrekt højlys med hele 2000 nits.

Farvegengivelsen er i top, lover Philips, takket være et VA-panel i høj kvalitet med en bred betragtningsvinkel og wide colour gamut på 95 procent DCI-P3.

Philips nye AI-processor

9636 har den nye femtegenerations P5 AI-processor med den nye Film Detection og lyssensor, som retter ind efter det omgivende lys i rummet.

Lydsystemet er indbygget i tv'ets fod.

Lydsystemet er indbygget i tv’ets fod. Stoffet er fra danske Kvadrat.

Tv’et er kompatibelt med HLG, HDR10 og HDR10+, og som noget nyt understøtter 9636 også HDR10+ Adaptive, som kombinerer dynamiske metadata fra HDR10+ med information om det omgivende lys i rummet, så lysstyrken på skærmen optimeres klip-for-klip.

Lyden kommer fra et multispeaker-lydsystem 3.1.2 leveret af Bowers & Wilkins. Lydsystemet fungerer som fod på tv’et – men tv’et kan også hænges på væggen med ét eller to fikspunkter afhængigt af, om det er 65” eller 75”.

Det supertynde tv har en tynd underkant i børstet metal og en minimal metalkant i top og sider, så skærmens billede uhindret fortsætter ud i Philips særlige Ambilight-baggrundsbelysning på alle fire sider. Lydsystemet er beklædt med naturlige materialer: akustisk transparent stof fra danske Kvadrat og en micro-mesh-front.


TAGS
Mini-LED
Philips
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S