Home » Andet » Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf
Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Share

Dansk sommer er lig med grill og hygge i haven, men selvom du tager madlavningen med ud i det fri behøver du ikke undvære gode kokkegadgets. Grilltangen fra Mingle er ikke bare en almindelige kedelig tang til at vende dine bøffer

Den er udstyret med elektrisk stegetermometer og indbygget display. Termometer-pinden sidder ude i gribefladerne og stikkes ned i kødet, når du tager kødet med tangen. På displayet kan du så se kødets indre temperatur.

Tangen kommer med en række præindstillinger til forskellige typer kød. Er det eksempelvis kylling, du har med at gøre, kan du vælge dette, så vil tangen fortælle dig, når netop dette stykke kød har opnået den rette temperatur. Du kan også selv indstille måltemperaturer.

Se også:  7 genveje til e-sport

Grilltangen bipper, når kødet har den ønskede varme. Biplyden er temmelig høj, langt højere end nødvendigt, da du jo står med grilltangen i hånden. Og den kommer også, blot du trykker på knapperne for at skifte indstillinger.

Temperaturen måles dog fint, og især til mindre stykker kød som bøffer kan Mingle Grilltang være et smart alternativ til et traditionelt stegetermometer. Ved store stykker kød som en steg er pinden på termometeret simpelthen for lille til at nå ind til midten af kødet og tage centertemperaturen.

Uanset hvilket stykke kød du har med at gøre, er det dog vigtigt at være opmærksom på, hvor i kødet, termometerpinden rammer. For tager du fat i kødet forkert, så pinden sidder for yderligt, vil tangen måle en for høj temperatur, og du risikerer dermed at tage kødet af grillen for tidligt. Den kræver således lige lidt tilvænning, men når man har lært den at kende kan den være en fin hjælper.

Se også:  Efter ferien: Få samlet alle oplevelserne

Den er skabt i glimrende kvalitet og kan også fungere som ganske almindelig grilltang, dog kan termometer godt være lidt i vejen, når man ikke ønsker at måle temperatur. Grilltangen bruger almindeligt AA-batteri. Ideelt havde vi hellere set genopladeligt batteri, men det er til at leve med.


Mingle Grilltang
3.5

Sammenfatning

Pris: 469 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Mingle Sensor Serveringsbestik
TAGS
Gadget
Grill
mad
Mingle

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S