• Home »
  • Andet »
  • Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf
Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Share

Dansk sommer er lig med grill og hygge i haven, men selvom du tager madlavningen med ud i det fri behøver du ikke undvære gode kokkegadgets. Grilltangen fra Mingle er ikke bare en almindelige kedelig tang til at vende dine bøffer

Den er udstyret med elektrisk stegetermometer og indbygget display. Termometer-pinden sidder ude i gribefladerne og stikkes ned i kødet, når du tager kødet med tangen. På displayet kan du så se kødets indre temperatur.

Tangen kommer med en række præindstillinger til forskellige typer kød. Er det eksempelvis kylling, du har med at gøre, kan du vælge dette, så vil tangen fortælle dig, når netop dette stykke kød har opnået den rette temperatur. Du kan også selv indstille måltemperaturer.

Se også:  Sommertema: Få hjælp på eventyrferien

Grilltangen bipper, når kødet har den ønskede varme. Biplyden er temmelig høj, langt højere end nødvendigt, da du jo står med grilltangen i hånden. Og den kommer også, blot du trykker på knapperne for at skifte indstillinger.

Temperaturen måles dog fint, og især til mindre stykker kød som bøffer kan Mingle Grilltang være et smart alternativ til et traditionelt stegetermometer. Ved store stykker kød som en steg er pinden på termometeret simpelthen for lille til at nå ind til midten af kødet og tage centertemperaturen.

Del denne