• Home »
  • Andet »
  • Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf
Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Mingle Grilltang [TEST]: Grilltangen måler temperaturen på din bøf

Share

Dansk sommer er lig med grill og hygge i haven, men selvom du tager madlavningen med ud i det fri behøver du ikke undvære gode kokkegadgets. Grilltangen fra Mingle er ikke bare en almindelige kedelig tang til at vende dine bøffer

Den er udstyret med elektrisk stegetermometer og indbygget display. Termometer-pinden sidder ude i gribefladerne og stikkes ned i kødet, når du tager kødet med tangen. På displayet kan du så se kødets indre temperatur.

Tangen kommer med en række præindstillinger til forskellige typer kød. Er det eksempelvis kylling, du har med at gøre, kan du vælge dette, så vil tangen fortælle dig, når netop dette stykke kød har opnået den rette temperatur. Du kan også selv indstille måltemperaturer.

Se også:  Spøgelset i mobilen

Grilltangen bipper, når kødet har den ønskede varme. Biplyden er temmelig høj, langt højere end nødvendigt, da du jo står med grilltangen i hånden. Og den kommer også, blot du trykker på knapperne for at skifte indstillinger.

Temperaturen måles dog fint, og især til mindre stykker kød som bøffer kan Mingle Grilltang være et smart alternativ til et traditionelt stegetermometer. Ved store stykker kød som en steg er pinden på termometeret simpelthen for lille til at nå ind til midten af kødet og tage centertemperaturen.

Uanset hvilket stykke kød du har med at gøre, er det dog vigtigt at være opmærksom på, hvor i kødet, termometerpinden rammer. For tager du fat i kødet forkert, så pinden sidder for yderligt, vil tangen måle en for høj temperatur, og du risikerer dermed at tage kødet af grillen for tidligt. Den kræver således lige lidt tilvænning, men når man har lært den at kende kan den være en fin hjælper.

Se også:  Beskyt dit dyrebar grej på ferieturen

Den er skabt i glimrende kvalitet og kan også fungere som ganske almindelig grilltang, dog kan termometer godt være lidt i vejen, når man ikke ønsker at måle temperatur. Grilltangen bruger almindeligt AA-batteri. Ideelt havde vi hellere set genopladeligt batteri, men det er til at leve med.

Mingle Grilltang

Sammenfatning

Pris: 469 kroner

3.5
Del denne