Home » Underholdning » Minecraft runder en billion visninger på YouTube
Minecraft runder en billion visninger på YouTube

Minecraft runder en billion visninger på YouTube

Share

Minecraft er det største gamerunivers på YouTube, og nu runder spillet 1.000 milliarder visninger. Imponerende at spillet formår at blive på toppen over så mange år, siger YouTube

I mere end 10 år har det ikoniske spil Minecraft været stort – kæmpestort. Ikke blot i eget univers, men også på YouTube, hvor det er det absolut største fællesskab på spilområdet. Og de seneste par års eksplosive udvikling betyder nu, at Minecraft-indholdet runder en ret utrolig milepæl: Videoer med Minecraft-indhold har nu mere end 1 billion – eller 1.000 milliarder – visninger.

I spillet styrer man en figur, som bygger med blokke og klodser, laver bygninger, kunst eller andre kreationer. Og det er der stor appetit på at vise frem på som video: Minecraft-fællesskabet på YouTube består af mere end 35.000 indholdsskabere fordelt på 150 lande. Mere end 700 Minecraft-kanaler har allerede rundet en million abonnenter.

Se også:  Gratis: 10 timer lang film får hunden trygt igennem nytårsaften
Særskilt Minecraft-site

I forbindelse med milepælen har YouTube lanceret et særskilt website med trends fra et årtis udvikling i Minecraft-seningen. Her fremgår det blandt andet, at i en gamerverden domineret af mandlige skabere, har en kvinde, Aphmau, faktisk det største antal visninger af Minecraft-videoer i øjeblikket. Hun er kendt for en episodemæssig historiefortælling gennem rollespil.

Mens nye trends ofte kun holder kort tid i en digital tidsalder, er Minecrafts evne til at blive på toppen er unik, mener kommunikationschef for Google og YouTube i Danmark, Jesper Vangkilde.

“Tusind milliarder visninger er jo et ekstremt højt antal. Men det vidner om det tag, som Minecraft bliver ved med at have i folk verden over. Minecraft fremelsker kreativitet og kan hele tiden følge med, når spillernes og seernes smag og interesser skifter over tid. Fra yngst til ældst og fra den moderat nysgerrige til den mest hardcore gamer. Det er meget imponerende”, siger Jesper Vangkilde.

Se også:  Nu har den første YouTube-video rundet ti milliarder visninger


TAGS
Minecraft
YouTube

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S