Home » Internet » Millisekunders ventetid kan koste et salg i internetbutikken
Millisekunders ventetid kan koste et salg i internetbutikken

Millisekunders ventetid kan koste et salg i internetbutikken

Share

Hvor hurtigt en hjemmeside bliver indlæst på en smartphone eller tablet har afgørende betydning for, hvor lang tid de besøgende opholder sig på siden og om de putter varer i den digitale indkøbskurv. Det viser en ny rapport fra CDN-virksomheden Akamai, hvor det fremgår, at selv millisekunders ventetid kan ses på virksomheders bundlinje

Kampen om kunderne er hård og for internetbutikker kan indlæsningshastigheden på deres hjemmeside ses på bundlinjen. Det viser rapporten The State of Online Retail Performance fra CDN-virksomheden Akamai.

Her fremgår det, at 53 pct. af besøgende fra mobile enheder forlader en hjemmeside, hvis den tager mere end tre sekunder at indlæse. Og bliver hjemmesiden ikke indlæst efter to sekunder, kan dette øge den såkaldte bounce rate med op til 103 pct. Bounce rate angiver antallet af besøgende, der kun klikker på én side og ikke klikker sig videre rundt.

Se også:  Butikkerne er åbne - men danskerne vil fortsætte med at handle online

Forsinkelser ved indlæsningstid på helt ned til 100 millisekunder kan nedsætte onlinebutikkernes konverteringsrate med op til 7 pct.

”Tålmodighed er jægerens vigtigste dyd, men bestemt ikke forbrugerens. Hvis en hjemmeside ikke bliver indlæst med det samme, er konkurrenten jo kun et klik væk. I rapporten kan vi se, at 28 pct. af kunderne ikke vender tilbage til en langsom side,” siger Per Sterner, der er nordisk chef i Akamai.

Vi vindueshopper fra mobilen

Rapporten viser også, at forbrugerne i særlig grad bruger deres smartphone, når de skal vinduesshoppe. Halvdelen af forbrugerne bruger nemlig deres smartphone til at finde produkter eller services på nettet, men kun én ud af fem gennemfører en transaktion.

Se også:  10 gode råd til sikker juleshopping på nettet

Rapporten The State of Online Retail Performance er baseret på globalt data fra omkring 10 milliarder besøg på hjemmesider på tværs af Asien, Europa og USA. Rapporten blev tidligere udarbejdet af SOASTA, som Akamai opkøbte i april 2017.


TAGS
Akamai
internet-handel
webshopping

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S