Home » USB-nøgle » Militærsikkerhed i usb-nøglen
Militærsikkerhed i usb-nøglen

Militærsikkerhed i usb-nøglen

Share

Kingston DataTraveler 6000 er godkendt efter militærets sikkerhedsstandarder og er den sikreste usb-nøgle på markedet

Hvis du render rundt med musik og film på usb-nøglen eller bruger den til at flytte et par Word-dokumenter fra den ene computer til den anden, er sikkerhed måske ikke den egenskab, du prioriterer højest.

For virksomheder, der gerne skal bevare forretningshemmelighederne inden for egne vægge, er det imidlertid en helt anden sag. Her kan sikkerheden være af absolut højeste prioritet.

Organisationer bruger millioner af kroner hvert år på netværkssikkerhed for at sikre sig imod hackere og andre udefrakommende trusler. Nyhedshistorier viser, at brud på sikkerheden dog ofte ikke skyldes hackere og andre udefrakommende trusler, men oftere er forbundet med tab af usb-drev i offentlige rum samt manglende uddannelse og håndhævelse af policies. Med andre ord er et ikke-krypteret usb-drev i lommen på en medarbejder en potentiel trussel for virksomhederne.

Kingston DataTraveler 6000 benytter patenteret sikkerhed fra Spyrus, der understøtter 256bit AES-hardwarebaseret kryptering og bruger XTS-block cipher. XTS er den seneste generation inden for sikkerhedsteknologi, der giver den bedste sikkerhed i forhold til andre block ciphere, såsom CBC og ECB. DT6000 anvender også militærstandarden elliptic curve cryptography (ECC), som bliver anbefalet af U.S. National Security Agency som led i dets Suite B af kryptografiske algoritmer.

Tilsammen giver alle disse fine betegnelse og kryptiske forkortelser ifølge Kingston markedets sikreste usb-nøgle. DataTraveler 6000 er på markedet nu og fås med kapacitet på 2 til 16GB. Priserne ligger fra 494,69 til 1.326,33 kroner.


TAGS
datatraveler
Kingston
militærstandard

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S