Home » USB-nøgle » Mikroskopisk usb-nøgle er også kortlæser
Mikroskopisk usb-nøgle er også kortlæser

Mikroskopisk usb-nøgle er også kortlæser

Share

PNY Attaché Evolutive er så lille, at den næsten er usynlig, men kan udvides med sd-kort, så du får den plads, du ønsker

Det er lidt af et paradoks. Vi får flere og flere data, vi gerne vil lagre, men vores apparater bliver samtidig mindre og kan rumme færre filer. Nødvendigheden af eksterne lagerløsninger bliver derfor større, og det kan være praktisk med en fleksibel en af slagsen, som forener flere medier og samtidig ikke fylder det store.

Det må man sige, gør sig gældende for PNY Attaché Evolutive, som er en af de absolut mindste usb-nøgler på markedet. Sætter du den i din tablet eller din laptop, fylder den stort set intet.

Det er jo smart nok i sig selv, men det, der gør usb-nøglen ekstra smart, er, at den faktisk også fungerer som en adapter til micro-sdhc-kort. Det betyder på den ene side, at du selv kan bestemme, hvor meget plads der skal være i nøglen – du udskifter blot kortet. På den anden side betyder det samtidig, at du nemt kan få dine billeder fra kortet, som bruges af mange kameraer, over på en maskine, som ikke har indbygget kortlæser. For at få plads til kortet er indgangen placeret på undersiden.

En anden fordel ved de nye nøgler er, at de faktisk ikke er særligt dyre. En model med micro-sdhc-kort på 4GB koster 79 kroner, mens en model med 8GB koster 129 kroner og en med 16GB koster 249 kroner.


TAGS
kortlæser
microsdhc
PNY

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S