Home » Hovedtelefoner og højttalere » Danske sportshovedtelefoner vinder stor pris
Danske sportshovedtelefoner vinder stor pris

Danske sportshovedtelefoner vinder stor pris

Share

MIIEGO snuppede prisen for årets bedste ’health and fitness’ hovedtelefoner ved den store internationale ISPO-messe. Det danske brand fokuserer udelukkende på hovedtelefoner til sport og har med prisvinderen Boom skabt et sæt alsidige over-ears

Der nok ikke alle der har hørt om MIIEGO. Men nu er det faktisk lykkedes det danske brand, som for blot 5-6 år begyndte at sende sportshovedtelefoner på markedet, at vinde den prestigefyldte pris for årets bedste ’health and fitness’ ved ISPO-messen foran markedets største brands.

“Vi er naturligvis meget stolte over at have vundet denne flotte internationale pris for årets bedste sportshøretelefoner. Det er stort for os som et dansk brand, og det er et stort skulderklap til alle i vores lille organisation, som de sidste par år har arbejdet stenhårdt med at skabe nye og innovative hovedtelefoner udviklet specielt til sport. At kunne vinde en så fornem ISPO-pris foran nogle kæmpe brands er noget helt specielt for os, særligt fordi den uddeles af en stor og international jury og er branchens egen industripris,” fortæller MIIEGOs direktør og grundlægger, Christian Jeppesen.

Se også:  Smart lyd til træningen
Skarpt fokus

MIIEGO fokuserer udelukkende på sportshovedtelefoner og ser selv dette som en styrke, der kan have hjulpet dem til sejren.

“Vi har valgt at gøre tingene lidt anderledes end de fleste andre i vores branche, da vi udelukkende fokuserer på hovedtelefoner til sport, og derfor også anser os selv som specialister indenfor lige netop den niche. At vi som brand er nået relativt langt på kort tid, skyldes nok primært en fokuseret og målrettet tilgang, og at kunderne har taget godt imod vores koncept og produkter. Vi elsker sport, og er meget dedikerede til sportssegmentet. Derudover ved vi, at særligt danskere som dyrker fitness, løb og sport i det hele taget, generelt er ekstremt optaget af udstyr og et højt kvalitetsniveau. Det er kræsne forbrugere, som vil have gode, robuste produkter, som man ved virker. Og det gør vi hele tiden vores bedste for at imødekomme og udvikle på,” fortæller Christian Jeppesen.

Se også:  Klar til sport i sommerlandet

MIIEGO mener selv at de væsentligste kvaliteter for deres hovedtelefoner er en stabil og sikker pasform, en suveræn lydoplevelse, lang batteritid og modstandsdygtighed overfor sved, regn og det til tider udfordrende skandinaviske klima. Det gælder ikke mindst for BOOM, som sikrede dem sejren. Her er tale om et sæt trådløse Bluetooth over-ear-hovedtelefoner. De er som udgangspunkt beregnet til sport, men ved at skifte ørepuder er det også muligt at bruge dem som casual hverdagshørebøffer. Udover MIIEGOs specialudviklede sports-ørepuder i meshmateriale, følger der et sæt ørepuder i kunstlæder med. Produktet er som en af få over-ear hovedtelefoner på markedet IPX5-certificeret og tåler derfor sved og let regn. Herudover leverer BOOM batteritid på op til 24 timer.

Prisen er 1.299 kroner og Boom er i butikkerne nu.


TAGS
fitness
sport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S