Home » Hovedtelefoner og højttalere » Miiego Boom [TEST]: Dansk over ear-headset der dur til træning
Miiego Boom [TEST]: Dansk over ear-headset der dur til træning

Miiego Boom [TEST]: Dansk over ear-headset der dur til træning

Share

Her er noget så usædvanligt som et fitness-headset af over ear-typen. Tilmed er det dansk og har vundet en prestigefuld pris. Og den pris er ganske givet fortjent, for headsettet fungerer faktisk, selvom højttalerne sidder uden på øret.

Vi skal glæde os, når et dansk produkt vinder hæder ude i verden. Det er, hvad der er sket for danske Miiego, som har fået prisen for bedste fitness-headset ved den prestigefulde ISPO-messe. Og det er heldigvis ikke helt uberettiget, for der er faktisk tale om et ganske gennemført og endda en lille smule innovativt produkt.

Det er sjældent, at man ser over ear-hovedtelefoner skabt til træning, da de simpelthen er for store og klodsede. Men Miiego er lykkedes ganske godt med at skabe et design, der er så let, men samtidig sidder så sikkert på hovedet, at man snildt kan træne med headsettet. En fiks detalje er, at headsettet leveres med to sæt ørepuder.

Se også:  Libratone Track Air+ [TEST]: God lyd og fremragende features til flot pris

Et ”standardsæt” i kunstlæder, og så et specialudviklet sæt i særligt åndbart materiale, som egner sig perfekt til træning. Disse ørepuder kan smides direkte i vaskemaskinen, når de er gennemsvedte og ulækre. At du på den måde kan skifte ørepuder er en rigtig god feature, som gør hovedtelefonerne brugbare til meget andet end træning. Ikke mindst fordi de faktisk er designet så diskret og elegant, at man med kunststofpuderne faktisk har lyst til at gå rundt med dem på gaden.

Funktionaliteten er helt simpel. Du får præcist, hvad du forventer af et standard Bluetooth-headset. Et par knapper til musikkontrol og Bluetooth-parring, kombineret med en ganske fornuftig batterilevetid på 24 timer. Der er også et analogt kabel i stof og en hård bæreæske med i pakken.

Se også:  Denne volumenkontrol koster som en familiebil

Lydkvaliteten er ikke den bedste, vi har oplevet, men for prisklassen er den absolut i orden. Der er skruet godt op for de nedre frekvenser, hvilket giver fin mening i et headset til træning. Boom bør således være højt på din liste, hvis du ønsker et over ear-headset, der går både til hverdag og træning.


Miiego Boom
4

Summary

Pris: 1299 kroner

Her er den bedste dagspris på Miiego Boom
TAGS
Hi-Fi
høretelefoner
Miiego

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S