Home » Skærm » Microsofts smarte møderumskærm kommer nu til Danmark
Microsofts smarte møderumskærm kommer nu til Danmark

Microsofts smarte møderumskærm kommer nu til Danmark

Share

Surface Hub 2S har alle Microsofts nøglefunktioner samt Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard og adgang til skyen

Med Surface Hub 2S forsøger Microsoft at bringe organisationen tættere sammen, også de deltagere, der ikke er fysisk til stede i mødelokalet.

Med den 50” store skærm, det forbedrede 4K-kamera, de avancerede højtalere og den langtrækkende mikrofon, kan alle se og interagere med hinanden gennem Microsoft Teams eller Skype for Business.

Office 365 gør det muligt at arbejde sammen i realtid, og med introduktionen af Microsoft Teams er der ikke bare skabt én samlet og sikker platform, hvor organisationen kan mødes på tværs, men en enhed hvor alle kan tilgå de nødvendige arbejdsredskaber direkte i mødet.

Se også:  Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Surface Hub 2S har et interaktivt Whiteboard, der ved brug af kunstig intelligens kan konvertere et billede af et fysisk whiteboard med noter om til et digitalt. På denne måde har alle mødedeltagere mulighed for at tilgå og arbejde på ét fælles whiteboard uafhængigt af deres fysiske placering.

Fleksibel skærm

Surface Hub 2S er mere kraftfuld end sin forgænger, 60 procent tyndere og 40 procent lettere. Den passer derfor både ind i det store konferencerum og i det lille mødelokale. Dermed er den klassiske delte skærm i regulære møder nu transformeret til en mobil computer, der er skræddersyet til at bringe interne og eksterne teams sammen.

Se også:  Har Microsoft stoppet Windows-opdateringer i Rusland?

Ved hjælp af et fleksibelt og praktisk design kan teammedlemmer let flytte skærmen derhen, hvor mødet skal finde sted, og det genopladelige batteri gør enheden trådløs, så Surface Hub 2S også kan bruges på steder uden strømtilslutning.

Microsoft Surface Hub 2S er ude på det danske marked nu. Prisen er 69.990 kroner. En udgave på 85” lanceres i løbet af 2020.

Om Surface Hub 2S
• 50” touch-skærm inkl. pen
• Genopladeligt batteri
• 4K multi-touch display
• 50% hurtigere grafik
• 60% tyndere
• 40% lettere


TAGS
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S