Home » Software » Microsoft tilbyder gratis web-kontor
Microsoft tilbyder gratis web-kontor

Microsoft tilbyder gratis web-kontor

Share

Office Web Apps gør det muligt at arbejde med dine Office-dokumenter via nettet. Applikationerne er nu klar i dansk version

Med den nye Office 2010 følger en række friske tiltag, som skal gøre Microsofts kontorpakke mere fleksibel og ikke mindst mere mobil at arbejde med. Som bruger får du blandt andet adgang til et 25GB stort Skydrive, hvor du kan opbevare dine dokumenter og dele dem med dine kontakter.

Samtidig får du mulighed for at arbejde med dokumenterne online, så du ikke er bundet til én computer, men kan bruge Office overalt, hvor du har adgang til en internet-opkobling.

Det sker ved hjælp af Office Web Apps som er en del af den efterhånden temmelig omfattende Windows Live platform. Fra din Windows Live konto har du adgang til dine dokumenter og kan klikke ”Rediger i browser”, hvis du vil redigere dem i Word-, Excel, Powerpoint og OneNote.

[pt id=’2009197′ size=’large’ link=’file’]

 

Du får ikke alle de redigeringsmuligheder du har i de almindelige udgaver, men du får hvad du skal bruge til de gængse opgaver.

Som Office-bruger kan du installere et add-on, der synkroniserer programmerne med de nye Web Apps og giver dig mulighed for at flytte arbejdet over på de komplette versioner af programmerne, for at klare de mere komplicerede opgaver.

Hvis du er en af de hurtige, der allerede har været ude at købe Office 2010, kan du nu benytte dig af de nye Web Apps. Har du en ældre udgave af Office eller er du slet ikke Office-bruger bliver applikationer gratis tilgængelige senere.


TAGS
Office
office web apps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S