Home » Betalingssoftware » Microsoft tilbyder billig foreningssoftware
Microsoft tilbyder billig foreningssoftware

Microsoft tilbyder billig foreningssoftware

Share

Microsoft lancerer nu et koncept, der tilbyder foreningerne software- og hosting-abonnementer til stærkt reducerede priser

Softwaresalget er stærkt begrænset i de segmenter, hvor pengene er færrest. De fleste af landets over 40.000 foreninger har således ikke investeret i software, der letter administrationen. Derfor gør Microsoft nu en indsats for at foreningerne kan få effektive værktøjer uden at skulle af med en formue.

Ordningen fungerer ligesom de såkaldte Academic-licenser, der giver studerende mulighed for at anskaffe sig fulde applikationer til kraftigt reducerede priser. På samme vis får foreningerne nu også mulighed for at leje softwarelicenser på månedsbasis til nedsat pris.

”Vi kigger altid på områder, hvor vore produkter kan gøre en positiv forskel for kunderne, og hvor vi samtidig ser muligheder for at styrke vores forretning. Jeg er overbevist om, at vores software kan medvirke til at effektivisere og styrke det vigtige frivillige arbejde rundt om i Danmark og forhåbentlig gøre det lettere at rekruttere kasserere og andre administratorer”, forklarer salgschef Julich Wiberg fra Microsoft Danmark. Han ser satsningen som en investering i fremtiden – og glæder sig samtidig over at give Foreningsdanmark en håndsrækning til at løse et aktuelt problem.

Se også:  Microsoft investerer massivt i Danmark: Etablerer grøn datacenterregion

Konceptet har fået navnet WinKAS AIO (All In One) og tilbyder foreningerne at sammensætte en individuel pakke af programmer og services til specialpris. Hosting, support og WinKAS Pros administrationsværktøj koster eksempelvis et månedligt gebyr fra 49 kroner pr. licens. Standardsoftware som fx Office og Exchange kan medkøbes efter behov til stærkt reducerede priser.

Læs nærmere om konceptet på www.winkas.dk/aio.


TAGS
foreninger
Microsoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S