Home » Internet » Microsoft giver dig film, spil og musik
Microsoft giver dig film, spil og musik

Microsoft giver dig film, spil og musik

Share

Microsoft er klar med nye funktioner i Bing, der giver dig underholdning direkte i søgemaskinen samt detaljerede oplysninger om film og musik

At erobre tronen som søgemaskinernes konge fra Google er mere eller mindre umuligt. Det har Microsoft efterhånden indset og har i stedet indledt en anden taktik. Frem for at gå efter hele kongeriget, tager de i stedet små bidder af uberørt land, hvor det er lettere at markere sig.

Microsoft er således begyndt at promovere Bing som et stærkt alternativ, når der skal shoppes, planlægges rejser, søge efter butikker og sundhedsinfo.

Det nyeste skridt er et stærkere fokus på underholdning. Microsoft har indgået aftaler med en lang række film-, tv-, musik- og spilproducenter og netop lanceret undersiden Bing Entertainment.

Her kan man følge med i det nyeste indenfor musik, film og spil og få mulighed for at se eller lytte til smagsprøver og spille computerspil. Vil du vide noget mere om en af de nyeste biograffilm kan du eksempelvis se små klip og vil du spille spil kan du gøre det direkte fra søgemaskinen.

Se også:  Køb en hilsen fra en kendt – ny dansk tjeneste

I musikafdelingen kan du se præsentationer af kunstnerne, hvis du er heldig at ramme den rigtige og købe musikken, ved gå ned i bunden af søgemaskinen og klikke ”Buy music”.

Shoppingdelen er dog ikke ordentligt oppe at køre i Danmark endnu. Prøver du at købe et album bliver du sendt hen på nyhed på ekstrabladet.dk, hvor der står at tjenesten snart vil være oppe igen. Temmelig utjekket.

I det hele taget virker den nye underholdningsdel ret mangelfuld. Til Microsofts forsvar er den dog også stadig i beta.

Med tiden skal underholdningsdelen integreres mere i søgemaskinen, så man får serveret indholdet direkte i Bing og kan se videoklip, spille computerspil, høre musik samt læse sangtekster og info om kunsterne uden at skulle klikke hen på en anden side.

Se også:  10 ting du bør gøre med din PC

Du skal også kunne se hvornår dine ynglings-udsendelser bliver vist på tv samt købe billetter til koncerter og endda få vejledning til parking og spisning i nærheden af spillestedet.

Hvor mange af disse tiltag, der når til Danmark er uvist, men har det vakt interesse, kan det tilrådes at holde øje med Bing de næste par uger, hvor søgemaskinen gerne skulle undergå en mindre forvandling.


TAGS
Bing
underholdning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S