Home » AOD Pro » Microsoft opdaterer samarbejdsværktøj – klar til den hybride arbejdsplads
Microsoft opdaterer samarbejdsværktøj – klar til den hybride arbejdsplads

Microsoft opdaterer samarbejdsværktøj – klar til den hybride arbejdsplads

Share

Den hybride arbejdsplads er en realitet. Det tager Microsoft konsekvensen af og opgraderer samarbejdsværktøjet Whiteboard, så det bliver et mere relevant værktøj for teams, hvor medarbejderne sidder på forskellige adresser

Det er måske ikke det mest kendte Microsoft-program, men nu får Microsoft Whiteboard (som Microsoft 365-abonnenter kan hente i Microsoft Store) en større opdatering, der blandt andet omfatter ændringer i brugerfladen, herunder større ikoner, nye funktioner og understøttelse af Surface Slim 2-pennen.

Det visuelle samarbejdsværktøj er ifølge Microsoft blevet endnu mere relevant, nu hvor den hybride arbejdsplads går fra at være en midlertidig nødforanstaltning til at blive en permanent måde at arbejde på i virksomheder fremover.

Se også:  Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11

40 nye skabeloner

Whiteboard, der blev lanceret første gang i 2017, får 40 nye skabeloner, som man kan bruge til for eksempel brainstorming, planlægning og problemløsning. Og brugerne i et team kan selvfølgelig arbejde sammen på disse skabeloner. Der er også flere farvemuligheder, som kan tilføre liv til Whiteboard-aktiviteterne.

Særlige samarbejdsmarkører hjælper brugere, der sidder forskellige steder, med at opleve sig som arbejdende på samme opgave på “tavlen”. Og hvis du benytter programmet på den nye Surface Pro 8 eller Surface Studio med Windows 11, kan du tage den nye Surface Slim Pen 2 i hånden og mærke svage vibrationer, som får skrivning og tegning til at opleves mere realistisk.

Se også:  Hybride arbejdspladser udfordrer it-sikkerheden

Kernen i Microsofts bestræbelser er at skabe et samarbejdsværktøj, der bare virker, skriver Ian Mikutel, som står i spidsen for Microsofts Whiteboard-team, i en blog.

Det nye Whiteboard-program er ikke i luften endnu, men den engelsksprogede version er formentlig klar her i oktober. Der vil også komme en iOS-app-version, og ifølge forskellige medier kan vi også forvente en Android-version, så du – ud over din pc – kan bidrage til Whiteboard-projekter fra din mobiltelefon.


TAGS
hybrid arbejdsplads
Microsoft
software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S