Home » Andet » Microsoft vil værne om din sundhed
Microsoft vil værne om din sundhed

Microsoft vil værne om din sundhed

Share

Med en ny sundheds-platform vil Microsoft samle dine sundhedsdata fra enhver enhed for at drage optimal nytte af dem

Der bliver virkelig satset på sundhed i øjeblikket. For blot et par måneder siden kom Apple med det nye iOS 8 som rummer den store sundhedspakke HealtKit. Nu kommer Microsoft så lige i hælene med deres Microsoft Health, der på mange måder minder om.

Ligesom Apples pakke er Microsoft nemlig skabt til at indsamle sundhedsdata fra mange kilder for at kombinerer og udnytte informationerne på bedst mulig vis. Forskellen er dog blot at Microsoft nye platform ikke er begrænset til et enkelt operativsystem. Den fungerer på både Windows, Android og iOS.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Microsoft Health består blandt andet i en cloud service, hvor brugeren kan gemme sine sundhedsdata – såsom skridt, kalorieforbrænding m.m.

Tjenesten kan så kombinere disse data for eksempelvis at fortælle dig hvilken træningsaktivitet, der forbrændte flest kalorier samt den anbefalede hviletid der kræves for at komme efter en given aktivitet eller forholdet mellem rolig og urolig søvn.

Med tiden vil du også få mulighed for at koble dataerne til din kalender og email i Office samt med lokations-data. I takt med at indsamler mere og mere data vil systemet blive smartere og give dig mere dybdegående indsigt.

Eksempelvis vil det blive muligt at få overblik over hvordan din fitness-præstation hænger sammen med dit arbejdsplan, om det at spise morgenmad får dig til at løbe hurtigere eller om antallet af møder i løbet af dagen påvirker din søvn.

Se også:  Jaybird Vista 2 [TEST]: Førsteklasses øretelefoner til løbeturen

Microsoft har skabt en API, som skal gøre det nemt at for udviklere at integrere deres data med Microsoft Health.

Sammen med den nye sundhedspakke kommer Microsoft med et armbåndMicrosoft Band – som måler din fysisk 24 timer i døgnet og bidrager med et væld af sundhedsdata.


TAGS
bånd
fitness
Microsoft
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S