Home » Spil » Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet
Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet

Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet

Share

Prisen lyder på knap en halv billion kroner, og med opkøbet vil Microsoft få fingrene i ikoniske spiltitler som Call of Duty, Candy Crush, Warcraft, Diablo, Overwatch og Hearthstone, der vil blive integreret i Xbox Game Pass-universet

Activision Blizzard, Inc. er blandt markedets største indenfor spiludvikling. Det er derfor ikke en ubetydelig handel, der her er tale om.

Købet af Activision Blizzard vil gøre Microsoft til verdens tredjestørste spilvirksomhed, kun overgået af Tencent og Sony.

Prisen er da også til at føle på. 68,7 milliarder dollars har Microsoft smidt på bordet. Det svarer til cirka 450 milliarder danske kroner.

Større spiltitler i Game Pass

Til de penge får producenten nogle af verdens største spiltitlen under vingen. I Activision Blizzards portefølje indgår spilklassikere til konsol, pc og mobil som Warcraft, Diablo, Overwatch, Call of Duty og Candy Crush.

Se også:  Samsung-tv'er får direkte adgang til spil på Xbox Game Pass

Dem vil Xbox-brugerne få endnu større glæde af end hidtil. Med overtagelsen af Activision Blizzard vil man ikke længere bare kunne købe spillene i Xbox-butikken, de vil også indgå i Game Pass-universet, Microsofts abonnementsbaserede spiltjeneste, som derved får et gevaldigt boost.

[…] “dette opkøb [vil] gøre Game Pass til noget af det mest overbevisende og alsidige spilindhold i branchen”, skriver Microsoft i en pressemeddelelse.

Ledelsen fortsætter

Activision Blizzard har studier rundt om i verden med næsten 10.000 ansatte. Med opkøbet vil Microsoft råde over 30 interne spiludviklingsstudier sammen med yderligere udgivelses- og esports-produktionsmuligheder.

Når aftalen er afsluttet, vil Activision Blizzard-virksomheden rapportere til Phil Spencer, CEO for Microsoft Gaming. Bobby Kotick vil dog fortsat fungere som administrerende direktør for Activision Blizzard, og han og hans team vil fortsat arbejde på at styrke virksomhedens kultur og accelerere forretningsvæksten, fortæller Microsoft.

Se også:  Sådan styrer du selv sideskift i Word – se forklaringen i seks trin


TAGS
activision blizzard
Microsoft
Spil
Xbox

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S