Home » AOD Pro » Microsoft tilpasser Teams til den nye virkelighed
Microsoft tilpasser Teams til den nye virkelighed

Microsoft tilpasser Teams til den nye virkelighed

Share

Corona-situationen forandrer mange ting i øjeblikket – men også på længere sigt. Det gælder blandt andet Microsoft Teams, der introducerer en række nye funktioner, som skal gøre det nemmere at kommunikere og arbejde hjemmefra.

Microsoft har benyttet den årlige Ignite-konference til at introducere en række nyheder. Store dele af konferencen står i coronaens tegn – bare det at konferencen har foregået virtuelt. Men den nye virkelighed har ikke kun betydning her og nu. Blandt andet vil Microsoft Teams være forandret for altid. I løbet af næste år vil en række nye funktioner blive en del af kommunikationsplatformen, og de sigter alle på at gøre det rarere og mere effektivt at arbejde hjemmefra.

Se også:  8,8 mio. hackertrusler med Covid-19 blokeret

Virtuel pendling og opfordring til at slutte arbejdsdagen godt af er nogle af de nye funktioner.

Mange af forandringerne i Teams kredser omkring at gøre hjemmearbejdet rarere og mindre stressende. For eksempel vil alle medarbejdere ved dagens slutning kunne få en opfordring til at lukke dagens opgaver ned. Og man vil kunne få en opfrodring til at kontakte venner, man ikke har mødt et stykke tid eller meditere ved hjælp af appen Headspace. Microsoft kalder det virtuel pendling, når arbejdsdagen kan deles op i bidder med pauser, uden at man befinder sig på sin arbejdslads.

Stressede medarbejdere

For ledelsen er der også nyt at hente. Nye indsigter fra Workplace Analytics i Teams skal give virksomheder et langt bedre overblik over deres medarbejderes arbejdspres, hvilket er særlig relevant med mange hjemmearbejdende. Redskabet kan ligeledes hjælpe til en større forståelse af, hvorvidt medarbejderne kan vedligeholde relationer med både kolleger og kunder hjemmefra, forklarer Microsoft i en blogpost.

Se også:  Microsoft er hackernes nye yndlingsbrand

Man kan følge medarbejdernes produktivitet og trivsel.

Også på den tekniske side er der nyt at hente. Man kan præsentere indhold mere ”dynamisk”, dvs. med større virkningskraft. For eksempel kan den person, der præsenterer noget, vælge at lægge et video-feed forrest på den delte indholdsside i Teams.

De fleste nyheder introduceres i første halvdel næste år. Du kan få overblik over de mange nyheder fra Ignite og genopleve konferencens indlæg på Microsofts blog.


TAGS
corona
Microsoft
teams

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S