Home » Software » Microsoft lancerer chat-funktion i Office
Microsoft lancerer chat-funktion i Office

Microsoft lancerer chat-funktion i Office

Share

Microsoft udvider Office 365 med den chat-baserede platform Microsoft Teams, der integrerer alle de velkendte Office-programmer og lægger op til samarbejde på helt nye måder

Samarbejde i grupper og på tværs af grupper er en naturlig del af arbejdsdagen for langt de fleste mennesker, og vi har alle vores foretrukne måder at arbejde på. Office 365 har 85 millioner aktive brugere hver måned, som har glæde af kombinationen af sikre og produktive arbejdsapplikationer og de mange fordele ved skyen, som for eksempel Office 365 Groups og Microsoft Graph. Med Microsoft Teams kan Office 365 nu tilpasses individuelle teams’ måder at arbejde på, ligesom man har mulighed for at udvide arbejdsfunktionerne ved hjælps af apps.

Dagens lancering bygger på mere end 40 års erfaring med udviklingen af produktivitetsværktøjer, og med introduktionen af Microsoft Teams tager Microsoft næste skridt på rejsen imod nye måder at arbejde på.

Se også:  Microsofts smarte møderumskærm kommer nu til Danmark

”Alle teams arbejder forskelligt, og for os er det vigtigt at understøtte de mange arbejdsscenarier, vi ser blandt virksomhederne – og som konstant er under forandring. Microsoft Teams digitaliserer samtalen på kontoret, samtidig med at vi giver brugerne alle deres foretrukne arbejdsapplikationer lige ved hånden. Vi ser Microsoft Teams som en ’naturlig’ udvidelse af Office 365, der historisk har været meget central for vores produktivitet som individ – nu bygger vi samarbejde og kommunikation ind i vores foretrukne arbejdsredskab,” fortæller Aaren Ekelund, divisionschef for Office i Microsoft Danmark

En chat for moderne teams

Microsoft Teams er først og fremmest en moderne kommunikationsplatform til alle former for teams. Samtaler foregår i tråde med mulighed for at låse vigtige elementer fast, så det er nemt og overskueligt for hele teamet at følge med. Skype er integreret i Microsoft Teams, så det er nemt for gruppen at tilføje både lyd og video til samarbejdet. Og hvis ord, tale og video ikke er nok, er der masser af udtryksmuligheder med emojis, stickers, GIF’s og memes.

Se også:  Microsoft-mobilen er tilbage - nu med foldbart design og Android
Et samlingssted for teamwork

Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, Power BI og Delve er integreret i Microsoft Teams, som dermed udgør det nye ”samlingspunkt” i Office 365. I baggrunden sørger Microsoft Graph for, at du som bruger hele tiden får vist de mest relevante oplysninger for lige netop dig og dit team. Da Microsoft Teams er bygget på Office Groups, vil du kunne arbejde i de samme teams på tværs af hele Office 365.

Microsoft Teams på Android.

Microsoft Teams på Android.

Masser af tilpasningsmuligheder

Alle teams er forskellige, og de skal naturligvis have mulighed for at arbejde, som de ønsker det. I Microsoft Teams er der utallige tilpasningsmuligheder, da løsningen er baseret på åbne API’er og indeholder masser af extensions. Man har også mulighed for at sætte notifikationer op fra tredjepartsløsninger som for eksempel Twitter. Endelig understøtter Teams også Microsoft Bot Framework, som giver mulighed for integrationen af en lang række intelligente løsninger direkte i Microsoft Teams.

Den højeste sikkerhed

Microsoft Teams bygger på de samme avancerede sikkerheds- og compliance-standarder, som man kender fra Office 365, hvor bl.a. al data krypteres. Løsningen lever også op til EU’s krav og til ISO 27001, SOC 2, HIPAA med flere.

Office 365 – meget andet end kontorpakken

• SharePoint bruges af mere end 200.000 virksomheder og 190 millioner mennesker til hjemmesider og content management.
• Yammer fungerer som virksomhedens sociale netværk for 85 procent af Fortune 500
• Skype for Business leverer lyd, video, telefoni og gode mødeoplevelser og anvendes til mere end 100 millioner møder om måneden
• Exchange bruges ifølge Gartner af 80 procent af virksomheder, der bruger cloud-e-mail.
• Teams udgør en helt ny, chat-baseret platform, som samler mennesker, samtaler, indhold og værktøjer ét sted

Alle løsningerne i Office 365 har deres individuelle berettigelse med hver deres funktionaliteter. Men da de alle er bygget på Office 365, får du en integreret oplevelse på tværs af alle applikationerne sammen med den bedste sikkerhed, compliance og håndtering, som er essentielt for moderne virksomheder.

Microsoft Teams kan hentes i beta allerede i dag og forventes at være bredt tilgængeligt for virksomheder i foråret 2017.


TAGS
Microsoft
Office
teams

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S