Home » Bærbar computer » Microsoft Surface laptop 3 [TEST]: Elegant men begrænset Microsoft-maskine
Microsoft Surface laptop 3 [TEST]: Elegant men begrænset Microsoft-maskine

Microsoft Surface laptop 3 [TEST]: Elegant men begrænset Microsoft-maskine

Share

Surface Laptop 3 giver dig en Windows-oplevelse helt efter Microsofts hoved. Den er elegant og smidig, men kan også være lidt af en spændetrøje

Surface-serien lever i bedste velgående. Vi er nået til tredje version af Microsofts bærbar, og den byder på velkendte dyder, på godt og ondt.

Først og fremmest så må man jo bare sige, at Surface-maskinerne byder på en utrolig velkørende Windows-oplevelse. Det skal vi på ingen måde sætte tvivl om.

Man skal være villig til at købe ind på Microsofts idé om den optimale oplevelse, men gør man det, så er der absolut ingen slinger i valsen.

I højere grad end de fleste andre bærbare føler man en sammenhæng i hardware og software, men det betyder også, at friheden indskrænkes på visse punkter.

Se også:  Kan du ikke skaffe it-folk? Løsningen kan være nye sikkerhedstjenester fra Microsoft
Gennemført minimalisme

Selvom der er rigelig plads omkring tastaturet, har Microsoft valgt, at du ikke skal have mulighed for at logge ind med fingeraftrykslæser. En feature man ellers får på de fleste konkurrenter i denne prisklasse. Du skal logge ind med dit ansigt, eller alternativt med de gængse muligheder for password og pinkode. Det er helt fint for os. Vi foretækker ansigtsgenkendelse, men der kunne være brugere, der ville foretrække fingeraftryk. Surt for dem.

Fravalg som disse giver en mere helstøbt oplevelse, og de giver også en mere stilren maskine. I lukket såvel som åben stand er Surface Laptop 3 utrolig velskåret i sit strømlinede aluminiumsdesign. Det er en smuk maskine, omend vi faktisk foretrækker dens lidt mere imødekommende forgænger med stofmateriale på indersiden.

Når det gælder tilslutninger, snakker vi igen ekstrem minimalisme. Én USB-A, én USB-C og én 3,5 mm lydudgang til hovedtelefoner. Det er, hvad du har at gøre godt med. Dertil kommer Microsofts egen Surface Connect-port. Den bruges til opladning og til eventuel udvidelse via producentens egne docks, der selvfølgelig er tilkøb. Her havde vi altså hellere set USB-C-porten opgraderet med Thunderbolt 3, så man fik en bredere standard for udvidelser.

Se også:  Sådan styrer du selv sideskift i Word – se forklaringen i seks trin

De trådløse forbindelser er af nyeste art. Der er Bluetooth 5.0 og Wi-Fi 6.

Forrygende skærm

Skærmkvaliteten har aldrig haltet på Surface-produkterne og gør det heller ikke her. Den høje opløsning spiller godt sammen med den store, firkantede skærm. Det er et forrygende billede med en præcision, der gør maskinen egnet til finere billedbehandling.

Microsoft Surface laptop 3
  • Features
  • Skærm
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
3.5

Microsoft Surface laptop 3

»Du køber ind på Microsofts fore-stilling om en perfekt Windows-oplevelse, og det er for så vidt fint, hvis du kan leve med de begræns-ninger, det giver. Kvaliteten af maskinen er glimrende, med undtagelse af et tarveligt tastatur. «

Pris: 12.999 kr.
Skærm: 15” PixelSens, 2496 x 1664., 3:2, touch, kompatibel med pen
Processor: AMD Ryzen 5 3580U
Grafik: AMD Vega 9
Ram: 8 GB ddr4
Drev: 256 GB ssd
Tilslutninger: USB-C, USB-A, 3,5 mm headset, Surface Connect, Bluetooth 5, Wi-Fi 6

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S