Home » Bærbar computer » Microsoft Surface Laptop 2: Let og lækker, men lige lovlig strømlinet
Microsoft Surface Laptop 2: Let og lækker, men lige lovlig strømlinet

Microsoft Surface Laptop 2: Let og lækker, men lige lovlig strømlinet

Share

Microsoft har forfinet sit bud på en Windows-bærbar. Det er der kommet en utrolig lækker, men også temmelig pebret og måske lidt for simpel maskine ud af

Surface-serien griber om sig. Først var det 2-i-1’ere, siden desktops og med Surface Laptop også traditionelle bærbare. Vi er nået til nummer to i sidstnævnte serie, og som sin forgænger sørger den for at skabe en simpel og stilren ramme om din Windows-oplevelse.

Stilren og simpel

Det er en bemærkelsesværdig enkel maskine. En helt flad skærm klappes op over et stramt opsat tastatur, som med sine firkantede sorte taster giver et roligt afmålt look, elegant understøttet af en helt sort touchpad placeret præcis på midten derunder.

En stofoverflade i stil med den vi kender fra de aftagelige tastaturer til Surface Pro bløder lidt op og giver et imødekommende, moderne look.

Se også:  Kæmpe konsekvenser efter Microsoft Exchange-angreb

Siderne er ligeså simple. Microsoft har virkelig skåret ind til benet med blot en enkelt fuldstørrelse USB 3.0-port, Mini DisplayPort og minijack til hovedtelefoner. I den anden side er en Surface Connect-port, der fungerer både til opladning, tilslutning af Surface Dial og udvidelse med flere porte via en hub.

Det er ret skrabet, men givetvis tilstrækkeligt, hvis man primært bruger den som arbejdscomputer til rejsen. Men hvorfor man så ikke i det mindste har anvendt den nyeste USB-standard, er svært at forsvare. En enkelt USB C-port havde også klædt den, og HDMI havde bestemt heller ikke været af vejen. Om du kan leve med de få indgange vil således være ret afgørende for, om Surface Laptop er en maskine for dig.

Høj hardwarekvalitet

Enkelheden gør dog også noget godt. Den giver en mere fokuseret oplevelse, hvor det du har at gøre med, hvor skrabet det end måtte være, er helt gennemført.

Se også:  Guide: Kom godt i gang med Windows 11

Kvaliteten af tastatur og touch-pad er fremragende. Ingen irritationsmomenter i form af blævrede taster og sløv respons. Mellemrum og vandring på tasterne er ideel, og du får et bekræftende klik fra touchpad’en ved hvert et tryk.

Skærmen står ligeledes enormt flot med gode farver og betragtningsvinkler samt dyb kontrast. Lysstyrken kunne dog være bedre, og der er ikke gjort noget for at skærme den mod genskin. Den har desuden det lidt besynderlige 3:2-format, som er blevet kendetegnede for Surface-enheder.

Middelmådig ydelse

Vi testede en konfiguration med Core i5-processor og 8 GB ram. Ydelsen var på det jævne. Det er ikke en maskine, der klarer hvad som helst, men alt hvad der hedder almindeligt Office-arbejde, webopgaver og lignende, får du ingen problemer med.

  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Design
  • Batteri
  • Pris
4

Dommen

»Om du kan leve med det begrænsede udvalg af tilslutninger vil være afgørende for, om det er en bærbar for dig. Kan du det, får du en enormt lækker laptop med god balance i vægt, ydelse og hardwarekvalitet.«

Pris: 11.299 kr.
Skærm: 13.5”, 2256 x 1504 p, 3:2
Grafikkort: Intel UHD Graphics 620
Processor: Intel Core i5-8250U
Ram: 8 GB
Drev: 256 GB SSD
Tilslutninger: USB 3.0. headset. Mini DisplayPort, Surface Connect-port.
Vægt: 1252 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S