Home » Tablet » Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat
Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Share

Her får du Windows 11 i en kompakt tablet. Det er dog med betydelige begrænsninger

Er formålet med din tablet først og fremmest at arbejde på farten, og er du vant til at arbejde i Windows, så kan det virke oplagt at vælge Surface Go 3. Her får du nemlig en let og kompakt tablet med Windows som styresystem.

Med windows 11

Der er endda tale om det nye Windows 11, dog desværre i den begrænsede S-version, som ikke tillader, at du henter andre programmer end dem, du kan finde i Microsofts egen app-butik. Og det er ærlig talt ikke et overdådigt udvalg, du møder her.

Se også:  Her får du den ultimative tabletoplevelse

En større udvidelse af app-butikken er dog på vej, med mulighed for at hente Android-apps. Mange tjenester kan desuden tilgås via browseren. Ikke desto mindre er oplevelsen mindre intuitiv end på iOS og Android.

Effektiv arbejdsmaskine

Officepakken og andre Microsoft-programmer kører som smurt på Surface Go 3. Når du holder dig inden for dette univers, får du en rigtig fin oplevelse.

Skærmen står skarpt og med flotte farver, dog ikke voldsomt lysstærkt, og i den Pentium-model, vi tester, er der fint med kræfter til kontoropgaver, streaming og kreativt grafisk arbejde.

Sidstnævnte klares bedst med en Surface Pen, som kan købes som tilbehør. Et tastatur er også tilgængeligt, og selvom tasterne her er lidt små, er de af glimrende kvalitet og giver en rigtig fornuftig skriveoplevelse. Priserne på tilbehøret er dog pebrede.

Se også:  Linux og Windows i smuk harmoni: Den nyvundne kærlighed er godt nyt for alle

Microsoft har også gjort en del ud af kamera, højttalere og mikrofoner, så videosamtaler over Teams foregår gnidningsfrit. Som mobil arbejds-pc, der kan supplere dit Windows-baserede kontorsetup, kan Surface Go 3 således være en glimrende løsning, men til underholdning og hjemmebrug er oplevelsen generelt bedre i iOS og Android.


TAGS
Microsoft
Surface
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S