Home » Bærbar computer » Microsoft Surface Book 2 [TEST]: Den hidtil stærkeste 2-i-1-pc
Microsoft Surface Book 2 [TEST]: Den hidtil stærkeste 2-i-1-pc

Microsoft Surface Book 2 [TEST]: Den hidtil stærkeste 2-i-1-pc

Share

Microsoft giver den gas med Surface Book 2, der er ekstremt hurtig og usandsynlig lækker. Kun prisen skurrer for alvor

Det er et par år, siden Microsoft lancerede den oprindelige Surface Book, en 2-i-1-bærbar med innovativt design og specifikationer i højeste klasse. Den er nu afløst af to modeller: en opdateret version af den oprindelige 13,5” Surface Book plus en ny 15”-model, som vi tester her.

15”-modellen fås i en række udgaver med forskellige specifikationer og dermed også til forskellige priser. Den testede topmodel med 1 TB ssd koster lige knap 30.000 kroner. Så bliver det ikke mere luksus.

Du kan få Microsoft Surface 2 med 13,5”-skærm til en noget lavere pris. Og på mange måder er 15”-udgaven en forvokset udgave af ”lillebroren”. Det er ikke nødvendigvis dårligt. Microsoft har tydeligvis lært af sine erfaringer og skabt en meget let, men ekstremt kraftig 15”-laptop. Og frigjort fra tastaturet er dette den 15”-tablet, som føles lettest af alle på markedet.

Ikke helt fejlfri

Det skal dog nævnes, at Surface Book 2’s drejelige hængsel gør det lidt sværere at putte denne computer ned i en taske end med andre tilsvarende bærbare.

Se også:  Microsoft vil købe Activision Blizzard: Et stort boost for Xbox Game Pass-universet

Derudover har Microsoft ikke designmæssigt udnyttet 15”-modellens størrelse. Glas-trackpad’en er ikke ligeså bred og dyb som eksempelvis den trackpad, du finder på 15”-udgaven af MacBook Pro. Der er ellers plads nok.

Det er også en markant forsømmelse, at der ikke er opadvendte højttalere, når der nu er så god plads på alle sider af tastaturet til ekstra lydkamre. I stedet må du nøjes med nogle ret spinkle front-rettede højttalere på tabletdelen af enheden.

Indgangen for hovedtelefoner er også på denne nye bærbare placeret øverst til højre, hvilket betyder, at lydkablet dingler over dine hænder, mens du skriver.

Det er en fornøjelse at skrive på tastaturet, som er klart oplyst bagfra. Vand-ringen er tilpas dyb, og der er fin modstand. Den kunne måske være en anelse større.

Vi er glade for designet. Det er en meget flot computer. Men Microsoft har som nævnt forsømt flere muligheder for at forfine produktet og skabe det ypperste.

Se også:  Guide: Kom godt i gang med Windows 11
Skærmen er fremragende

Skærmen er der til gengæld ikke meget at udsætte på. Tekster står skarpt ligesom fotos og videoer, selvom 3:2-formatet skaber nogle grimme, tykke felter, når du ser film. Opløsningen er naturligvis, havde vi nært sagt, 4K.

Microsoft skal have brugt en masse kræfter på at forbedre berøringsfølsomheden på computerens PixelSense-display. Det mærker man. Der er ingen forsinkelse, når du tegner med Surface Pen (der er tilkøb).

Faktisk er det sådan, at hvis du skriver på en ”gul seddel” på skærmen og trækker pennen væk fra noten, dukker der spor af ”blæk” op på skærmen (der straks forsvinder igen). Denne følsomhed skyldes en særlig processor, som gengiver blækket, før Windows 10 gør det.

Det er nemt og hurtigt at koble skærmen til og fra tastaturet. Hvad enten du skifter fra laptop- til tablettilstand eller omvendt, tager det under et sekund, før du kan fortsætte med at arbejde eller blive underholdt.

Microsoft Surface Book 2
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Processor: 1,9 GHz Intel Core i7-8650U (quad core, 8 MB cache)
Grafik: Intel UHD Graphics 620, Nvidia
GeForce GTX 1060 (6 GB gddr5)
Ram: 16 GB
Skærm: 15″, 3420 x 2160, PixelSense, 3:2
Lager: 1 TB PCIe 3.0 SSD
Forbindelser: 802.11ac, Bluetooth 4.1, Xbox Wireless, 2 x USB 3.1, 1 x USB-C, 2 x Surface Connect, SD-port, 3,5 mm jack
Vægt: 1,9 kg (med tastatur)
Størrelse: 343 x 251 x 15-23 mm
Pris: 29.500 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2-i-1-computer
Microsoft
Surface Book

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S