Home » AOD Pro » Microsofts nye computer viser Windows-verdenen fra den lette og prisvenlige side
Microsofts nye computer viser Windows-verdenen fra den lette og prisvenlige side

Microsofts nye computer viser Windows-verdenen fra den lette og prisvenlige side

Share

Microsofts Surface-computere har ikke ligefrem væltet markedet, men alligevel giver de måske mening. Vi har talt med Microsoft om den nye, lette og prislokkende Surface Laptop Go 2

For knap to uger siden lancerede Microsoft den nye bærbare Surface Laptop Go 2. Det er anden udgave af Laptop Go-serien, der er billigere (fra 5299 kroner), mere kompakt og lettere end andre Surface-computere. Microsoft har brug for at markere sig med en prisvenlige computer, der kan øge styksalget. For Microsofts Surface-computere havde ifølge analysevirksomheden IDC blot 0,6 procent af det globale pc-marked i første kvartal.

Men Surface-computerne er også lidt af et prestigeprojekt for Microsoft. De dokumenterer, hvad en Windows-computer af nyeste kaliber er i stand til. Og så kan selskabet måske leve med, at Surface-modellerne ikke bidrager voldsomt meget til bund- og toplinje.

Den mobile computer

For at spore os lidt mere ind på, hvad Microsoft selv synes, selskabet tilbyder os potentielle købere med den nye Laptop Go 2, har AOD PRO talt med Sonia Blanco-Hansen, som er Surface Lead hos Microsoft Danmark.

Se også:  Kapløbet er i gang: Hvem bygger den første exascale-supercomputer?

”Den retter sig mod både virksomheder og studerende, som får en sikker og kraftig pc til en konkurrencedygtig pris med Microsofts kvalitet,” slår hun fast.

Computerens mobilitet er et hovedargument for opdateringen af Laptop Go.

”Den har lav vægt, uden at der er gået på kompromis med lyd- og billedkvalitet. På den måde er den det optimale arbejdsredskab til hybridarbejde, hvor man er meget på farten,” fortæller Sonia Blaco-Hansen.

Men det er dog ikke kun den lave vægt eller ydelsen, der skal gøre den indbydende for virksomhedernes mobile medarbejdere.
Surface Laptop Go 2 er ifølge Microsoft den mest bæredygtige laptop, selskabet til dato har sendt på markedet. Derved opfylder den et behov i de virksomheder, der ønsker at minimere deres klimaaftryk, når de køber hardware.

Se også:  MSI Stealth 15M B1 2UE-053NEU [TEST]: Slank og let gamingmaskine med solid bestykning
Udskiftelig ssd

”Som noget helt nyt kommer den med aftageligt harddrive samt udskiftelig ssd (128 eller 256 GB, red.), Keyboard Cover og Surflink Connectors. Der er også nyt 3:2 aspect ratio (skærmformat, red.) og preloadet med Windows 11,” siger Sonia Blanco-Hansen.
Skærmen, et 12” PixelSense Display, har en opløsning på 1532 x 1024, hvilket netop giver et højde- og breddeforhold på 3:2.
Batteriet skulle have en levetid på op til 13,5 timer ved normal brug, hvilket er med til at gøre computeren oplagt til den hybride medarbejder. Hukommelsen er på 4, 8 eller 16 GB, og grafikken drives af Intel Iris Xe Graphics.

Hele laptoppen drives af en 11. generation Intel Core i5-1135G7-processor. Hvorfor ikke den nye 12. generation? Gor at holde prisen nede, som Microsoft har oplyst i anden sammenhæng. Og for de fleste mobile medarbejdere eller studerende leverer Surface Laptop Go 2 rigeligt med kræfter til dagens opgaver.


TAGS
Bærbar
computer
Laptop
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S