Home » Stationær computer » Microsoft har skabt sin første alt-i-en-computer
Microsoft har skabt sin første alt-i-en-computer

Microsoft har skabt sin første alt-i-en-computer

Share

Med Surface Studio tager Microsoft kampen op mod Apples populære iMac. Den designlækre alt-i-en-computer har fintunet 4,5K-skærm og giver kræfter til at kunne arbejde med selv de mest krævende opgaver  

Den helt store nyhed ved Microsofts presseevent i går eftermiddags var alt-i-en-computeren Surface Studio. Med denne pc har Microsoft skabt hvad der ligner en stærk konkurrent til Apples iMac-computere.

Ultraskarp skærm

Ligesom de andre enheder i Surface-serien er der tale om en high-end-maskine, rettet mod den krævende bruger. Det er først og fremmest det kreative segment Microsoft forsøger at ramme med Surface Studio, der er forsynet med en knivskarp 28-tommer 4.5k ultra HD-skærm. Skærmen er finkalibreret for at leverer troværdige, og der er hurtig genvej til at skifte farveprofiler. 

Se også:  Nu kommer Windows 11: De første detaljer afsløret ...

En Zero Gravity Hinge gør det muligt at tilte skærmen, så man kan arbejde med i den vinkel der passer dig. Fra helt oprejst til næsten helt liggende. I horisontalt stilling kan du bruge Surface pen til at tegne på den som et traditionelt tegnebræt.

Kræfter til det hele

En 6. generation Intel Core-processors arbejder sammen et Nvidia GeForce-grafikkort for at give kræfter til selv de mest krævende grafiske programmer og 3D-applikationer.

Med den nye Surface Dial, der sælges som tilbehør, får man desuden en ny måde at styre pc’en, med nemmere og mere præcis scroll, zoom m.m.

Surface Studio starter på 2,999 dollars. Hvad den danske pris bliver og hvornår maskinen kommer her til landet vides endnu ikke.

Se også:  Microsoft Surface Laptop 4 [TEST]: Strømlinet Windows-laptop

 


TAGS
alt-i-en computer
Microsoft
Surface

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S