Home » Tablet » Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11
Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11

Microsoft er klar med bærbare og tablets til Windows 11

Share

Microsoft har præsenteret en næsten komplet opdatering af hele Surface-sortimentet, inklusiv nyt tilbehør

Det var den helt store fest for fans af Surface-enheder i går aftes, hvor Microsoft holdt lanceringsevent for en hel stribe nyheder i serien. De nye Surface-maskiner kommer lige op til lanceringen af Windows 11 og vil alle sammen drage nytte af det nye styresystem fra starten.

Surface Laptop Studio er en videreudvikling af Surface Book. Den har et nyt ultraholdbart dynamisk vævet hængsel.

I bærbar tilstand får du en god skriveoplevelse med et fuldt tastatur og ”Precision Haptic touchpad”. I scenetilstand vippes 14,4” PixelSense-touchskærmen til den ideel vinkel for spil, streaming, docking eller kundepræsentationer. Når tastaturet er væk, kan du interagere med Surface Slim Pen 2, touch eller touchpad. I Studie-tilstand kan du bruge lærredet til skrivning, skitsetegning og andre kreative sysler.

Startprisen på den nye Surface Laptop Studio er 13.490 kroner.

Surface Pro 8 byder op et moderniseret redesign af den mest kraftfulde Pro.

Du får en 13-tommer skærm med høj opløsning, og den kommer med 11. Generations Intel Core-processorer, og som gør den dobbelt så hurtig som Pro 7. Microsoft kalder Surface Pro 8 “den mest kraftfulde 2-i-1 på markedet”. Der er desuden nye porte (heriblandt to Thunderbolt-porte) samt nye kameraer og højttalere. Det nye Type Cover passer perfekt til Surface Slim Pen 2 med indbygget opbevaring og trådløs opladning.

Se også:  TCL 10 Tab Max [TEST]: Det basale til fin pris

Startprisen på Surface Pro 8 er 9.290 kroner.

Surface Duo 2 bringer et nyt og forbedret design til Surface Duo familien.

Surface Duo 2 er skabt til multitasking og kommer med en større skærm, øget batterilevetid, et dynamisk kamera med tre objektiver, 5G og en bagside, der viser nye meddelelser, selv når enheden er slukket.

Surface Go 3 er den mest bærbare Surface touchscreen 2-i-1’er.

Den anvender det samme Surface Go design med med hurtigere Intel Core-processor, lang batterilevetid og indbygget Microsoft sikkerhed. Priserne starter ved 3.490 kroner.

Surface Pro X er den tyndeste i serien og har mere native app-supportering og X64 emulering, der bringer Windows-økosystemet til live.

Den fås nu i en Wi-Fi-version med priser fra 7.490 kroner.

Microsoft har også annonceret nyt tilbehør:

Surface Slim Pen 2 har fået forbedret haptisk og interaktionsfeedback, hvilket giver dig en fornemmelse af at skrive på papir. Den kan opbevares og oplades på kompatible Surface enheder. Prisen på Slim Pen 2 er 999 kroner.

Se også:  Sådan får du Windows 11 allerede i dag

Surface Adaptive Kit hjælper brugerne med at tilpasse deres Surface. Selvom værktøjet kan bruges af alle, der har et ønske om at tilpasse deres Surface, blev Surface Adaptive Kit skabt til at tilpasse Surface enheder for folk med nedsat syn.

Ocean Plastic Mouse er lavet af 20% genbrugelige materialer og af plast designet af Microsoft, der kommer fra strande og have.

Enheden leveres platfrit og i fuldstændig genanvendeligt emballage, der er fremstillet af genbrugsmaterialer. Prisen på Ocean Plastic Mouse er 209 kr. Microsoft Modern USB-C Headset er certificeret til Microsoft Teams med lyd og stemme i høj kvalitet. Dens lette design, mødekontrol og nemme opsætning hjælper dig med at holde forbindelse og fokus hele dagen lang.

De nye produkter kan forudbestilles i Microsoft Store på microsoft.com nu og kan købes hos større forhandlere fra d. 5. oktober.


TAGS
Microsoft
Surface
Tablet
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S