Home » AOD Pro » Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing
Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Share

Google er uden sammenligning den mest brugte søgemaskine på nettet. Men nu har Microsoft en plan for at lokke brugerne over på deres platform – de vil give belønningspoint, når virksomheder søger med Bing

Det kan være svært at ændre på folks vaner, og Google sidder tungt på internettets søgninger. Men nu forsøger Microsoft at lokke især virksomheder til at anvende Microsofts søgemaskine Bing, når ansatte skal finde informationer på nettet.

I øjeblikket arbejder Microsoft på en funktion, som vil give brugere mulighed for at optjene Microsoft Rewards Points, når de søger på nettet – hvis de altså samtidig har en Office 365-virksomhedskonto eller en studenterkonto.

Se også:  PriceRunner sagsøger Google for 16 milliarder kroner
Point for at søge

Hele programmet er koblet til virksomhedens Microsoft-konto, og når brugerne så bruger Bing-søgemaskinen til at finde informationer med – med Microsoft Edge-browseren naturligvis – så optjener de point. De point kan så senere bruges til at købe ind for i Microsoft Store på pc’en eller på en Xbox.

Det vil også blive muligt at samle point sammen og bruge dem til gavekort, biografture, donationer til velgørende organisationer og så videre.

Microsoft har endnu ikke oplyst noget præcist om, hvornår denne funktion bliver lanceret, men den er i selskabets roadmap for maj 2021. Microsoft oplyser heller ikke om det også er muligt at optjene point, når Bing bruges til interne søgninger, eller om det er muligt at overføre point til brugernes personlige konti, eller om de vil tilhøre virksomhederne.


TAGS
browser
Google
Microsoft
søgemaskine

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S