Home » Bærbar computer » Microsoft afslører Windows 8-tablets
Microsoft afslører Windows 8-tablets

Microsoft afslører Windows 8-tablets

Share

Rygterne var sande – Microsoft har lavet sin egen tablet

Det seneste stykke tid har rygter på nettet hvisket om, at Microsoft ville lave sin helt egne Windows 8tablet, og i går aftes blev rygterne bekræftet.

Rent faktisk afslørede Microsoft på et event mandag i Los Angeles hele to tablets i en serie, der kommer til at gå under navnet Surface. De to nye Surface-tablets har begge en skærm på 10,6 tommer samt en indbygget fod, så de to tablets kan stå op, front- og bagkamera samt WiFi, men herefter adskiller de to tablets sig.

Topmodellen med Windows 8 Pro vil køre Intels Ivy Bridge Core i5-chips og få Full HD-opløsning, USB 3.0, miniDisplayPort, microSDXC-læser og kunne købes med 64 GB lagerplads eller mere. Derudover vil den få en tykkelse på 13,4 mm og en vægt på 903 gram.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Lillebroren med Windows RT vil få en NVIDIA Tegra 3 ARM-processor og have HD-opløsning samt USB 2.0, microSD-kortlæser og kunne fås med 32 GB lagerplads og opefter. Derudover vil den blive en smule tyndere med en tykkelse på 9,3 mm og en vægt på kun 676 gram.

[pt id=’2021919′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det medfølgende cover til de nye Surface-tablets dublerer som tastatur.”‘]

Det medfølgende cover til de nye Surface-tablets dublerer som tastatur.

Til begge Surface-modeller medfølger der et særligt magnetisk cover, der kan fungere som tastatur samt multitouch trackpad og en stylus. Topmodellen med Intel-processor vil kunne køre alle standard-Windows-programmer, og til lillebroren vil der medfølge en Office Home & Student 2013 RT.

Det er lillebroren Windows 8 RT-tablet, der vil komme på markedet først, når Windows 8 bliver lanceret om et par måneder, og Pro-modellen vil komme et par måneder efter det. Hvad prisen bliver, og hvornår de kommer til Danmark, er endnu uvist. Det er også ukendt, om en af modellerne får 3G eller 4G indbygget.

Se også:  Microsofts cloud skal hjælpe virksomhederne med at blive bæredygtige

Det virker umiddelbart som et godt træk fra Microsoft, og der kan være en fordel i, at det er samme firma, der både laver hardwaren og softwaren, hvilket Steve Ballmer også kommenterer: “Things work better when hardware and software are considered together.”

Se videoen af Surface nedenfor, og læs mere på Microsofts nye Surface-hjemmeside.

https://www.youtube.com/watch?v=dihYv2Sa7sY


TAGS
Microsoft
Surface
Tablet
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S