Meze 99 Classic [TEST]: Klasselyd med gamle principper

Meze 99 Classic [TEST]: Klasselyd med gamle principper

Share

Her kvitterer med et rent 5-tal for ydelsen. Et ægte entusiastprodukt på godt og ondt

Kan du leve med en ringere støjdæmpning, får du sublim lyd til en fornuftig pris med denne Meze 99 Classic. Vurderet alene på komfort og lydkvalitet er det nærmest et best buy!

Hovedtelefonen er lavet med en stor bøjle. Den har indbygget polstring, der smyger sig omkring hovedet. Materialerne er lækre, og hovedpuderne sidder let og godt til uden at opleves varme selv efter flere timers lytning. Den store hovedbøjle giver god aflastning og ser hamrende godt ud sammen med finishen i ægte træfiner.

Denne hovedtelefon er ikke trådløs. Men en særlig lækker detalje er, at du har kabler til hver side af hovedtelefonen og derved selv kan vælge, hvilken der er højre og venstre side.

Se også:  Razer Tiamat 2.2 V2 [Test]: Kraftfuld bas fra behageligt headset

Kablet (der medfølger to i 1,2 og 3 meters længde) er indbydende udført i stof og alligevel let at rulle sammen. Kablet er med OFC-kobber indvendigt. Der medfølger også flystikadapter og etui, så du kan få Meze med på flyrejsen.

Hovedtelefonen fylder en del, når den hænger omkring halsen. Her er de to øvrige testdeltagere noget mere kompakte og mobile.

Del denne