Home » Netværk » Mesh Wi-fi-system med powerline-evner
Mesh Wi-fi-system med powerline-evner

Mesh Wi-fi-system med powerline-evner

Share

TP-Link er klar med endnu et mesh-system – denne gang med understøttelse af powerline

Det myldrer frem med mesh wi-fi-systemer, der skulle give endnu bedre internet i vores hjem, og TP-Link har netop lanceret et nyt familiemedlem i deres serie af mesh-løsninger nemlig Deco P7.

Det, der adskiller den nye Deco P7 fra nogle af de andre løsninger, er, at det nye mesh wi-fi-system understøtter powerline-netværk for at give et stærkt og stabilt internet i hele hjemmet. Via powerline kan du nemlig transportere data gennem vægge uden at miste styrke og derved undgå områder med svagt internet. Powerline-muligheden gør også, at Deco-enhederne kan placeres alle steder i hjemmet, blot der er en stikkontakt, og P7 detekterer automatisk den bedste opkobling, så internetforbindelsen ikke bliver forstyrret.

Se også:  Guide: Sådan får du mere ud af dit Wi-Fi

”I dag har familier brug for et wi-fi-system, der kan følge med de konstant stigende krav, vi stiller til vores netværk og det øger behovet for pålideligt og driftssikkert internet i alle hjemmets rum”, siger Samuel Xu, der er Country Manager for TP-Link i Denmark om baggrunden for lanceringen af Deco P7 og fortsætter: ”Deco P7 understøtter powerline-netværk, og det gør det til en kraftfuld løsning, når man ønsker ét samlet netværk, der dækker hele hjemmet – uden at vægge og andre “forhindringer” forringer signalet.”

Plads til mange enheder og sikkerhed

Deco P7 burde da også kunne stille selv de mest krævende familier tilfredse, da det kan forbinde brugeren til mere end 100 forskellige enheder. Den nyeste wi-fi-standard 802.11ac Wave 2, MU-MIMO-teknologi og tre gange hurtigere AC1300 dual band skulle give en internetforbindelse uden forsinkelser uanset, hvilken enhed du bruger, og om uanset du gamer eller streamer i 4K-kvalitet

Se også:  Prisfornuftig mesh-router til den travle familie

Derudover har P7 indbygget TP-Link Homecare, der drives af Trend MicroTM. Sikkerhedspakken indeholder blandt andet forældrekontrol, antivirus og trafikoptimerende ”Quality of Service”, der beskytter familiens opkoblede enheder mod ondsindet software og hackere.

Pris og tilgængelighed

Deco P7 koster 2599 kr. og er på det danske marked her fra august.

Deco P7 er det nyeste mesh wifi-system fra TP-Link – og med Powerline-teknologi.


TAGS
Mesh
mesh-router
powerline
TP-Link
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S