Home » Software » Mere fart på PC’en – her er alle tricksene
Mere fart på PC’en – her er alle tricksene

Mere fart på PC’en – her er alle tricksene

Share

Her får du alle de bedste tips, tricks og dunkle besværgelser, der gør operativsystemet hurtigere. Og hvem vil ikke gerne op i fart?

Det er slut med support til Windows 7, og Windows 8 nærmer sig ubønhørligt udløbsdatoen (om end der er to et halvt år endnu). Aldrig har det været mere oplagt at tage springet til Windows 10. Det er efter vores mening det bedste operativsystem siden det gode gamle XP Professional. Oprigtig talt: Hvis du endnu ikke har opgraderet, hvad er det så, der holder dig tilbage? Den tiende version af Microsofts styresystem har eksisteret i omkring fem år.

Hvis du allerede er betalende medlem af Windows 10-klubben, vil du sandsynligvis gerne vride det allerbedste ud af dit operativsystem uanset, om du bruger din computer til gaming, arbejde eller en smule Netflix og anden afslapning. Det kan man gøre på mange måder, og man kan som regel gøre det med de redskaber, der er indbygget i Windows 10 – et enormt udvalg af fikse funktioner, apps og indstillinger, som man kan justere for at opnå den bedste oplevelse. Det er ikke det hele, der er brugervenligt.

Se også:  Guide: Behersk Windows’ skjulte genveje

Hvis du er hardware-nørd, er 10 et stærkt værktøj til systemoptimering og monitorering. Masser af de ting, som i andre sammenhænge kunne kræve tredjepartssoftware, kan man håndtere direkte i styresystemet – diskdefragmentering, malwaresletning eller noget helt andet.

Bevares, det mangler Ubuntus rå fleksibilitet og de supersmarte interfaces hos macOS Catalina, men det ændrer ikke ved, at Windows 10 i øjeblikket er det populæreste styresystem til computere. Vi overdriver sandsynligvis ikke, når vi hævder, at alle, der læser denne artikel, på et eller andet tidspunkt har brugt Windows. Hvis du ikke har det, må du endelig ikke tøve med at sende os din livshistorie, for det kunne da være interessant. Windows har gennemtrængt næsten ethvert aspekt af computerarbejde i årenes løb, og situationen i 2020 er ikke anderledes.

Se også:  Guide: Få din pc tilbage i topform

Naturligvis er systemet ikke perfekt, men der er rigelige tilpasningsmuligheder til rådighed. Selv de svageste elementer af Windows 10 kan man justere, forbedre eller helt slå fra. Er du frustreret over, at din cpu altid bliver varm på grund af programmer i baggrunden? Fat mod: Vi skal nok hjælpe dig. På de følgende sider får du alle de bedste tips til at give dig selv den ideelle operativsystem-oplevelse, uanset hvad du bruger din maskine til.

1 2 3 4 5 6Næste

TAGS
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S