Home » Mobiltelefon » Mellemklasse-mobiler [STORTEST]: Her får du mest mobil for pengene
Mellemklasse-mobiler [STORTEST]: Her får du mest mobil for pengene

Mellemklasse-mobiler [STORTEST]: Her får du mest mobil for pengene

Share

Det er i mellemklassen, du får mest smæk for skillingen. Her er du sikret de fornødne kræfter og vigtigste features for en god mobiloplevelse, og måske endda lidt til. Her kigger vi på fem ret forskellige mellemklassemobiler

Er man virkelig nødt til at tage et lån i huset for at få en velfungerende smartphone i dag? Overhovedet ikke.

Mens priserne på de stærkeste stiger, så er der faktisk mere smæk for skillingen end nogensinde i de mere moderat prissatte mobiler. Nogle endda så meget, at man har svært ved at se, hvad man ikke får, når man kigger på papiret.

Se også:  OnePlus Nord N10 5G [TEST]: Billig 5G-mobil leverer varen

Multikamerasystemer, store batterier og hurtig opladning er ved at være standard i mellemklassen, og så er der faktisk også visse modeller, der tilbyder 5G.

Stor alsidighed

Mellemklassen byder dog ikke kun på billigere efterligninger af de dyrere modeller. Der er stor alsidighed i dette segment, og testen byder således på modeller, der går lidt ud i ekstremerne, når det gælder hårdførhed som bæredygtighed. Og så er det faktisk også i mellemklassen, at den gode gamle fysiske minijack-udgang lever videre. Det har stort set alle deltagere her i testen.

Det grønne alternativ

Vores brug-og-smid-væk-kultur er ikke noget, der gavner vores fælles klode. Den enorme mængde smartphones, der produceres og smides ud hvert år er en stor miljøbelastning. Fairphone har sat sig for at gøre noget ved dette. Deres smartphones er skabt af genbrugsmaterialer, guldet, der anvendes, er fairtrade-certificeret, og så har den en modular opbygning, der betyder, at du kan skifte stort set alle dele på dem. Er det noget, der går i stykker, er batteriet slidt, eller ønsker du at opgradere noget, behøver du således ikke at købe en ny mobil.

Priserne ligger på cirka 3500 kr., så en Fairphone er et fint mellemklasse-alternativ til de andre mobiler her i testen. Men hvordan matcher den de andre i ydelse og brugeroplevelsen. Læs testen her:

Fairphone 3+ [TEST]: Udskift alt på den bæredygtige mobil

Færre kræfter

Men hvad er det så, du ikke får? Det er først og fremmest på ydelsen, at man mærker forskel. Det er ikke samme processorer, der sidder i mellemklassemobilerne, som i topmobilerne.

Se også:  Samsung Galaxy S20 FE [TEST]: Et fantastisk godt mobilkøb

Og selvom kamerasystemerne på papiret kan minde om de dyrere modeller, er de heller ikke af samme klasse, når man dykker ned i detaljerne.

Luksusfunktioner som trådløs opladning og omvendt trådløs opladning, må man også typisk undvære. Dog er hurtigopladning i en eller anden form ved at være almindeligt.


TAGS
Galaxy
moto
smartphones
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S