Home » Tastatur » Mekaniske Mysterier: Alt du bør vide om mekaniske tastaturer
Mekaniske Mysterier: Alt du bør vide om mekaniske tastaturer

Mekaniske Mysterier: Alt du bør vide om mekaniske tastaturer

Share
Hvorfor dog?

Hvorfor skulle man bruge masser af penge på skræddersyede tastaturer? Hvorfor bruge henved 100 kroner pr. switch, når der kan være alt lige fra 40 til 120 switche på et tastatur, hvorefter man skal sætte keycaps til over 300 kroner på dem? Hvorfor dog?

Svaret er en blanding af søgen efter perfektion, trangen til at prale over for ligesindede, ønsket om at lave noget enestående, jagten på en sjov hobby og ganske enkelt af hensyn til udseendet. 

Intet firma kan nogensinde lave et tastatur, som er ideelt til alle. Vores behov er så enestående, at det ikke kan lade sig gøre. Og ens smag, når det gælder tastatur, kan ændre sig med tiden. 

De fleste af os har tastaturer, og mange af os tager dem for givet. De er enestående, de ændrer sig med tiden, og vores mening om deres lyde udvikler sig. Når det gælder tastaturer, er der langt mere at tænke over, end man umiddelbart skulle tro. 

Kunstfærdigt!

Nu er vi på vej ind i kategorien “fordi det kan lade sig gøre”. Kunstfærdige tastehætter går et trin op ad vanvidsstigen. Som det fremgår af billedet, kan de forestille hvad som helst. Har du to katte og elsker farverne hvid og orange? Så skal du blot bede Esquimo Keycaps om at lave skræddersyede killingetaster, som du kan smække på tastaturet. Du bliver godt nok 100 dollar fattigere, men du er glad, og du har noget, ingen andre i verden har. 

Eller vil du inddrage den ræd-
somme fidget-spinner på dit tastatur? Nemt nok: Køb dem hos Hammer for 30 dollar. Disse unikke, håndlavede keycaps har ikke anden funktion end at se pæne ud og sikre, at man bliver blanket af. Vi ved det: Vi er klar over, at det er spild af penge. Men vi vil bare have flere. Flere!

1 2 3 4 5 6Forrige

TAGS
Keyboard
Mekanisk tastatur
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S