Home » AOD Pro » Er mekaniske tastaturer ikke kun til gamere? – Nej, se bare her …
Er mekaniske tastaturer ikke kun til gamere? – Nej, se bare her …

Er mekaniske tastaturer ikke kun til gamere? – Nej, se bare her …

Share

Gamere sværger til mekaniske tastaturer. Men mange gamere arbejder som softwareudviklere, og de vil have den direkte fingerfornemmelse med over i deres professionelle arbejde. Det satser Logitech i hvert fald på

Softwareudvikler, se her! Er du vokset op med mekaniske tastaturer, fordi du engang var en inkarneret gamer – eller stadig er det – så kan du næsten ikke leve uden den direkte, klikkende fingerfornemmelse. Det vurderer Logitech, som nu lancerer mekaniske tastaturer til professionelt brug.

“Der er et voksende fællesskab af softwareudviklere, der forelskede sig i mekaniske tastaturer, da de begyndte at spille spil, og som nu vil have den samme følelse af præcision og kontrol med deres professionelle tastatur,” siger Tolya Polyanker, leder af MX-serien for Kreativitet og Produktivitet hos Logitech.

Se også:  Logitech MX Keys Mini [TEST]: Førsteklasses tastatur i mini-format
To tastaturer og en mus

Logitech lancerer to mekaniske tastaturer, MX Mechanical og det mindre MX Mechanical Mini – begge med den seneste generation af lavprofil-mekaniske kontakter. Det skulle være Logitechs mest støjsvage mekaniske tastatur nogensinde med en fantastisk mekanisk skrivefornemmelse. Tastaturerne er designet med tofarvede tastaturhætter. Baggrundsbelysning med seks belysningsmuligheder justerer automatisk lysstyrken til det omgivende lys og slukker, når lys ikke er nødvendigt for at spare på batteriet.

Det nye tastatur fås også i en Mini-version.

Det nye tastatur fås også i en Mini-version.

Samtidig lancerer Logitech en mus til tastaturerne. MX Master 3S har en 8000 dpi optisk sensor, der kan bruges på de fleste overflader, inklusive glas. Musens klik er nu 90 procent mere støjsvage sammenlignet med MX Master 3, men musen bevarer den samme tilfredsstillende præcisionsfølelse, slår Logitech fast.

Se også:  Er dette verdens letteste gamingmus – fra 66 til 89 gram?
Sammen med tastaturerne lanceres en matchende mus.

Sammen med tastaturerne lanceres en matchende mus.

MX Mechanical, MX Mechanical Mini og MX Master 3S er alle kompatible med Logi Options+-software – som har været i beta, men nu er officiel. Det betyder, at brugere kan tilpasse museknapperne eller bruge foruddefinerede knapper, justere sporingshastighed, tilpasse baggrundsbelysningen mv. Alle tre produkter har både Bluetooth og Logi Bolt trådløs forbindelse og kan oprette forbindelse til tre forskellige enheder.

Til alle styresystemer

Derudover er de tre produkter kompatible på tværs af en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS og Linux, oplyses det.

MX Mechanical-tastaturet koster 1299 kroner. MX Mechanical Mini-tastaturet koster 1099 kroner. Og musen MX Master 3S fås for 999 kroner.


TAGS
Mekanisk tastatur
mus
softwareudvikler
Tastatur
udvikler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S