Home » Andet » Meget for pengene, men…
Meget for pengene, men…

Meget for pengene, men…

Share

Xbox vandt i sin tid kapløbet om at komme ud med en spillekonsol, der har HD-opløsning. De vandt foran PlayStation 3, som lod vente på sig.

Det har Microsoft nydt godt af, og deres konsol er både fint designet og lækker at bruge.
Den er blevet raffineret undervejs og har en masse gode funktioner – ikke mindst online. Og når det nu er Microsoft, der står bag, er spillene fra pc og andre interaktiviteter ikke så langt fra Windows styresystem.

På med nogle spil og alt fungerer glimrende. Spillene har høj opløsning, og alt glider fint. Vi synes, at PlayStation 3 og en god gaming-pc kan levere et dybere billede og er bedre til at lave skrå linjer lige. Her er de mere hakkede via Xbox 360. Men bevares, her er tale om små detaljer.

Se også:  Let Surface-bærbar til stærk pris: Microsoft klar med Surface Go 2

Udbuddet af spil er stort til Xbox, men priserne for spillene ligger ikke meget under det, du skal give for et normalt pc-spil eller til en PS3. Desuden er der et stort forum, som bruger dette medie, hvor du kan trække på erfaring. Dette er større end til PS3.

Prisen er lav for Xbox, og du får faktisk også meget for pengene. Den ligner den helt oplagte vinder af testen og burde også have prisen for bedste køb. Men, kære Microsoft, når nu den leveres med en strømforsyning, der er så stor, at den næsten fylder det halve af selve enheden, trækker det ned. Og den største ulempe er larmen. En Xbox 360 har en blæser, som er voldsom.

Det er lidt svært at forstå, hvorfor den skal larme så meget, når en PS3 kan være så stille. Vi taler ikke om en let susen, men en infam larm, som betyder, at du bliver nødt til at skrue op for lyden på tv’et. Og selv når du har gjort det, vil støjen genere!
Konklusion

Se også:  Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Microsoft Xbox 360 er på mange måder en fantastisk spillekonsol med mange fordele, høj billed- og lydkvalitet foruden et fint brugerinterface. Men larmen fra maskinen er så voldsom, at du ikke orker at bruge den. Kan du bygge den ind i et skab med støjdæmpning – og samtidig sørge for at den får luft og køling nok – er den et super hit til prisen.

Vi vil ikke anbefale, at du bruger nogle af de mange kit, der findes for at dæmpe støjen. Der er for mange eksempler på ”ned-smeltede” konsoller!


Microsoft Xbox 360
  • Pris
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Microsoft
Xbox 360

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S